Prime Gaming Ekim 2022 Oyunları Ortaya Çıktı (Güncel)

Yeni ayın oyunları da epey sağlam görünüyor...

GÜNCELLEME: Amazon tarafından yapılan resmi duyuru ile Prime Gaming Ekim 2022 oyunları resmiyet kazandı.

***

Perakendeci devi Amazon, bu yakınlarda Prime Gaming Ekim 2022 oyunları için beklenen duyuruyu yapacak. Ancak geçtiğimiz ay olduğu gibi Dealabs forumlarından billbil-kun yine sahneye çıktı ve muhtemel listeyi sızdırmayı başardı. Kendisinin bu konuda ne kadar güvenilir olduğunu biliyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Ekim 2022 Oyunları Duyuruldu


Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Geçmişte birçok kaliteli oyunu oldukça makul, hatta deyim yerindeyse sudan ucuz diyebileceğimiz bir ücret karşılığında aboneleri ile buluşturmuştu.

billbil-kun tarafından yayınlanan listeye bakılırsa, toplam değeri 846 TL olan oyunlar ile Ekim ayı da biz oyuncular için gayet güzel geçecek. Öyle ki, Middle-earth: Shadow of War, Total War: Warhammer II ve Fallout 76 dahil yedi oyun ile buluşacağız. Ancak yine de bu listenin henüz Amazon tarafından onaylanmadığını belirtelim.

QvbsfKSJKA8FNpfYTQzxJj-1200-80

Prime Gaming Ekim 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Listedeki dikkat çekenlerden olan Middle-earth: Shadow of War, Shadow of Mordor oyununun devamı niteliğinde satışa sunulmuştu. İlk oyunun hikayesine göre Black Gate of Mordor’un güvenliğinden sorumlu olan Talion’un ailesi Sauron orduları tarafından öldürülüyor. Ancak ana karakterimiz hayalet vari beceriler ile diriliyor ve intikam almak için Mordor’a gidiyor. Talion kendisini diriltenin esasında Celebrimbor olduğunu da sonradan keşfediyor. Middle-Earth: Shadow of War ise Talion ve Celebrimbor ikilisinin Sauron ile mücadele edebilmek için bir ordu oluşturmak amacıyla yeni bir Güç Yüzüğü yarattıkları hikayeye kaldığı yerden devam ediyor.

Bir diğer dikkat çeken oyun olan Total War: Warhammer II, birbirinden farklı dört topluluk arasından seçim yaptığımız ve devasa çapta fantastik bir dünyayı kurtarmak veya yok etmek için verdiğimiz mücadeleyi anlatıyor.

Son olarak Fallout 76 ise, serinin ilk MMO türü oyunu olma şerefine nail oldu. Bethesda Softworks için bir kabus olan bu oyun, halen teknik sorunlarından tam anlamıyla arınabilmiş değil. Fallout 76, büyük savaşın yirmi beş yıl sonrasında geçiyor. Vault 76’nın açılması ile hayatta kalmayı başaranlar Appalachia haritası üzerinde seyahat ederek toplumu yeniden oluşturmaya çalışıyorlar.

Exit mobile version