Prime Gaming Aralık 2022 Oyunları Sızdırıldı

Brothers - A Tale of Two Sons, Quake ve dahası...

Amazon Prime abonelerine önümüzdeki ay sunulacak olan Prime Gaming Aralık 2022 oyunları, resmi duyuru öncesinde sızdırıldı. Bu defa listede toplam değeri 336 TL olan beş oyun bulunuyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store, Yılbaşı Geleneğini Tekrar Edecek


Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Geçmişte birçok kaliteli oyunu oldukça makul, hatta deyim yerindeyse sudan ucuz diyebileceğimiz bir ücret karşılığında aboneleri ile buluşturmuştu.

Son dönemde billbil-kun tarafından sızdırılan bilgiler ile e-ticaret devi Amazon şirketinin kullanıcılara abonelikleri kapsamında sunacağı oyunlardan haberdar oluyordu. Bu defa sahneye MyDealz sitesi çıktı ve yeni ay için belirlenen oyunları, resmi duyuru öncesinde ortaya çıkarttı.

4f13832ba47c2d4d3b555e4ab701148a-1200-80

Prime Gaming Aralık 2022 Oyunları Ortaya Çıktı

Listedeki oyunlarda ilk göze çarpan elbette Brothers – A Tale of Two Sons oluyor. Daha önceden Epic Games mağazasından da ücretsiz olarak dağıtılmış olan oyun, Starbreeze Studios AB tarafından geliştirilmiş ve 505 Games tarafından da yayınlanmıştı. Oldukça duygu yüklü bir hikaye sunan Brothers – A Tale of Two Sons, babalarının hastalığına çare bulmak amacıyla zorlu bir yolculuğa çıkan Naiee ve Naia adındaki iki kardeşin başından geçenleri anlatıyor.

Dikkat çeken diğer oyun ise, birinci kişi perspektifinden oynanan bir efsane Quake. id Software tarafından geliştirilmiş ve GT Interactive tarafından yayınlanmış olan ilk oyun, 1996 yılında oyuncular ile buluşmuştu. 2021 yılında ise büyük bir güncelleme ile 4K çözünürlük ve geniş ekran desteğinin yanı sıra, geliştirilmiş modeller, dinamik ışıklandırma, keskinlik yumuşatma ve alan derinliği gibi görsel açıdan yenilikler ile geliyor. Ayrıca The Scourge of Armagon ve Dissolution of Eternity ve MachineGames tarafından geliştirilmiş olan yeni Dimensions of the Machine genişletme paketine de erişim sağlayabiliyorsunuz.

Bu oyunların dışında rol yapma oyunu Banners of Ruin, macera oyunu Doors: Paradox ve aksiyon oyunu Spinch de listede yer alan diğer oyunlar olarak karşımıza çıkıyorlar.

Exit mobile version