Prime Gaming Ağustos 2022 Oyunları Belli Oldu

StarCraft: Remastered'ın bulunduğu fena olmayan bir liste var...

Amazon tarafından yapılan duyuru ile Prime Gaming Ağustos 2022 oyunları belli oldular. Prime Gaming kapsamında aktif aboneliği bulunan kullanıcılar, önümüzdeki ay altı oyunu ek bir ücret ödemeden servisten indirebilecekler. Seçilen oyunlar ve detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (28 Temmuz)


Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Ağustos ayına girmemizle birlikte, ilk günden abonelere sunulacak olan oyunlar da ortaya çıktılar.

Amazon-Prime-Free-Games-August-2022

Prime Gaming Ağustos 2022 Oyunları Neler?

Listedeki dikkat çeken oyunlardan StarCraft: Remastered, 1998 yılında çıkmış olan oyunun yenilenmiş hali oluyor. Yeni teknolojilere göre geliştirilen oyun, geniş 4K çözünürlüklü grafikler, çevirimiçi oyun, liderlik tabloları, ses ve çok oyunculu uyumluluk özellikleri kazanarak oyuncular ile buluşmuştu.

Tron benzeri dijital bir dünyada geçen Metroidvania tarzı bir platform oyunu olan Recompile, yarı açık dünya bir oynanış sunacak. Bir yapay zekanın doğuşuna tanık olacağınız ve ilerledikçe dallanıp budaklanacak olan bir hikayede, zorlu çatışmalara girecek ve kendi yolunuzu çizeceksiniz. Haliyle, vereceğiniz kararlara göre birden fazla bitiş sizi bekleyecek. Bütün hikayenin gerçek zamanda bir saniye sürdüğü Recompile senaryosu boyunca, seyahat yetenekleriniz ile antik dijital ortamların altında birçok sırrı keşfedecek ve sistem genelinde yeniden şekillendireceksiniz.

Dikkat çeken bir diğer oyun ise ScourgeBringer. Roguelite ögeleri barındıran platform oyunu olan ScourgeBringer oyununda, Kyhra isimli bir karakteri yönetiyorsunuz. Bilinmeyen diyarlarda dolaştığınız hikaye boyunca, karakterinizin geçmişinin mührünü koruyan antik makineler ile savaşıyorsunuz.

Listenin geri kalanındaki Zak McKracken and the Alien Mindbenders, Beasts of Maravilla Island ve Family Mysteries: Poisonous Promises, macera türüne hoş alternatif olabilecek oyunlar olarak karşımıza çıkıyorlar.

Exit mobile version