Postal 4: No Regrets, PlayStation Konsollarına da Geliyor

Postal Dude, PlayStation konsollarına da kaos getirecek!

Postal 4 No Regrets, PlayStation Konsollarına da Geliyor

2019 yılı içerisinde Erken Erişim versiyonu ile PC kullanıcılarıyla buluşan Postal 4: No Regrets için sıradaki durak, PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformları olacak. Geliştirici tarafından yapılan duyuru ile güncel oyun, bu ayın sonlarına doğru bu iki platforma da gelecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Mega Mart İndirim Kampanyası


Postal 4: No Regrets PlayStation Çıkış Tarihi Duyuruldu

Running With Scissors tarafından geliştirilen efsane Postal serisinin şimdilik sonuncusu olan Postal 4: No Regrets, 14 Ekim 2019 tarihinde Erken Erişim aşaması ile PC (GOG ve Steam) için satışa sunulmuştu. 20 Nisan 2020 tarihinde ise tam sürümü çıkış yapan oyun, 21 Mart 2023 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için de yayınlanarak çok daha fazla kitleye ulaşmış olacak.

Hikaye olarak Paradise kasabası ile ilgili olarak yaşanan olaylardan sonra, Postal Dude (Jon St. John) ve Champ kendilerini evlerinde hissedecekleri yeni bir yer arayışına giriyorlar. Ne var ki, mola verdikleri benzin istasyonunda talihsiz bir şekilde arabaları, karavanları ve sahip oldukları diğer her şey çalınıyor. Ancak ufukta adının Edensin olduğu başka bir kasabanın varlığını keşfetmeleri ile yeni bir macera başlıyor.

Postal 2 oyununun devamı niteliğinde geliştirilen Postal 4: No Regerts, açık dünya oynanışa sahip oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Günlük ayak işlerinin yanı sıra, ek ödüller kazanabileceğimiz yan araştırma görevleri de bulunuyor. Ayrıca keşfedilebilecek pek çok karanlık sır var, ama dilerseniz tamamını es geçip sadece ortalığı birbirine katabiliyorsunuz.

Birçok farklı cephane ve aracın bulunacağı devam oyununda aşina olduğumuz kürek, Cat Silencer, gaz tenekesi, bumerang palaya ek olarak, AK ve Tazer Baton gibi yeni silahlar da olacak. Pigeon Mine ile tuzaklar kurabilecek ve sıvı cephane türleri ile enteresan eylemlerde bulunabilmek mümkün olacak. Mesela su doldurup alevleri söndürebiliyor veya gaz doldurarak alev tabancası etkisi yaratabiliyoruz.

Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi çılgınlar gibi eğlenebileceğimiz bir deneyim sunan Postal 4: No Regrets, aynı eğlenceyi bu ay PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarına da taşıyacak.

Exit mobile version