Postal 2 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oldu

Acele etmenizde fayda var!

Postal 2 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oldu

Oyun dünyasında kendisine yer edinmeyi başarmış olan Postal serisinin dördüncü oyunu, bugün itibarıyla Steam mağazasındaki Erken Erişim aşamasından çıkışını gerçekleştirdi. Buna özel olarak, geliştirici Running With Scissors bizlere hoş bir sürpriz yaptı. GOG üzerinden Postal 2 ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Ancak bunun için sınırlı bir süreniz var. O yüzden acele edin.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Nisan 2022 Oyunları Açıklandı


Serinin ikinci ana oyunu, 2003 yılı içerisinde satışa sunulmuştu. Ana karakterimiz olan ‘The Postal Dude’ün bir haftasını yaşamamıza olanak tanıyor. Her türden şiddete yer vermesi ve saldırganlık unsurları nedeniyle gelmiş geçmiş en kötü oyun olarak anılmakta olan Postal 2, Almanya, Avustralya, İsveç ve Yeni Zelanda’nın da aralarında olduğu on üç ülkede yasak olmasının yanı sıra, bazı ülkelerde de kısıtlı erişim sunuluyor.

Amerikan karikatürlerinin daha çok karanlık mizah süzgecinden geçirilerek oyunculara sunulduğu Postal 2’de, herhangi bir sınır olmadığı için, karakterinizin saldırganlığı veya pasifist oluşu tamamıyla size bağlı olacak. Yani kimseye çatmadan ilerleyebilir veya önüne gelene saldırabilirsiniz.

Çizgisel olmayan bir dünyada geçen oyunda, etrafınızı keşfedebilir, yapay zeka karakterler ile etkileşime girebilir ve kendi temponuzda getir-götür tamamlayabilirsiniz. Eğer pasifist olmayı tercih edin veya etmeyin, yapay zeka karakterler ile baş etmek durumunda kalacağınız Survival modunun olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Ücretsiz Postal 2 Fırsatını Kaçırmayın!

Eğer Postal 2 oyununa ücretsiz sahip olmayı isterseniz, buradan ilgili sayfaya ulaştıktan sonra ‘Go to giveaway’ düğmesine ve bir sonraki sayfada da ‘Yes, and claim the game’ düğmesine basmanız yeterli olacak. Biz bu haberi yazarken otuz bir saat kalmış olduğu için acele etmenizde fayda var.

Exit mobile version