Pogba ve Neymar Modern Warfare 2’ye Gelebilir

Her ünlünün yolu elbet bir gün Call of Duty'den geçecek...

Pogba ve Neymar Modern Warfare 2'ye Gelebilir

Ünlü futbol yıldızları Pogba ve Neymar Modern Warfare 2’ye gelecekmiş gibi görünüyor. Activision veya Infinity Ward cephesinden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmemiş iken, bu durumun ilginç bir sürpriz olduğu da gerçek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PUBG Mobile, Lionel Messi ile İşbirliğine Gidiyor


Call of Duty, birçok ünlü oyuncunun ve karakterin yolunun düştüğü bir seri. Mesela Kit Harington, King Kong, Godzilla, Terminator serisinden T-800 ve T-1000 modelleri, bunlardan bazıları olarak akıllara geliyor.

Pogba ve Neymar Modern Warfare 2 Oyununda Karşımıza Çıkabilir

Dizi ve film sektöründen sonra, şimdi de futbol camiasından iki tanınmış isim de Modern Warfare 2 oyununa operatör olarak gelecekmiş gibi görünüyor. Şimdilik resmi olarak teyit edilmemiş, ESPNFC Twitter hesabı üzerinden görüntüleri paylaşılmış olan isimler, Brezilyalı Neymar Jr. Ve Fransız Paul Pogba olacak.

Veri madencilerinin yaptıkları keşif sonucunda yapılan bu paylaşımın ardından, görseller elli beş binden fazla beğeni aldı. İşin ilginç yanı, TheGhostOfHope isimli Twitter hesabı üzerinden yapılan bir diğer paylaşım ile henüz resmiyet kazanmamış daha başka futbolcuların isimleri de listelenmiş. Bu futbolcuların arasında, Messi de göze çarpıyor.

Görünüşe göre, Arjantinli yıldız PUBG Mobile sonrasında Activision ile de işbirliğine gitmiş. Elbette bunun için, yapılacak olan resmi açıklamayı beklememiz gerekecek.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Futbol camiasından önemli isimlerin, olası bir şekilde Modern Warfare 2 oyununa operatör olarak gelmeleri hoşunuza gider mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle ve diğer takipçilerimiz ile paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version