PlayStation Yıl Sonu Fırsatları İndirimleri Başladı

Black Friday bitmeden yeni kampanyalar başladı...

PlayStation Yıl Sonu Fırsatları indirimleri ile PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları için dijital mağazada yeni bir dönem başladı. Üç buçuk hafta kadar sürece olan bu kampanya, pek çok oyunun fiyatının fena olmayan seviyeye indiğini görebiliyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Muhteşem Cuma İndirimini Kaçırmayın


Halihazırda devam etmek olan Black Friday indirimleri varken, Sony Interactive Entertainment tarafından yeni bir indirim kampanyası daha devreye sokuldu. Buradan ulaşabileceğiniz Yıl Sonu Fırsatları, 22 Aralık 2022 tarihinde sona erecek olup, klasiklerden modern olanlara kadar pek çok oyunu da kapsayacak şekilde % 20 – % 90 arasında değişen fiyat düşüşleri ile karşımıza çıkıyor. Eğer PlayStation Plus aboneliğiniz varsa, ekstradan % 5 veya % 10 arasında değişen oranda ekstrada indirim hakkınız da olacak.

far-cry-6-crossbow-and-crocs

PlayStation Yıl Sonu Fırsatları Neler Sunuyor?

Ekim ayında satışa sunulmuş olan Far Cry 6, kampanyada % 67 indirimle 187.77 TL’ye düşmüş durumda. Deluxe ve Gold sürümleri de eş değer oranda indirimle ayrı ayrı 257.07 TL ve 266.97 TL karşılığında satın alınabiliyorlar.

Resident Evil 2 de tercih edilebilir oyunlardan. % 75 indirimle 87.25 TL iken, içeriğinde ekstra içerik paketinin de bulunduğu Deluxe sürümü yine % 75 indirimle 109.75 TL.

Mortal Kombat 11 Ultimate + Injustice 2 Leg. Edition Paketi de kampanyada size öncelikli olarak önerebileceklerimizde oluyor. Nihai Mortal Kombat 11 sürümü şu anda bağımsız olarak indirimde değil ve fiyatı 399 TL. Paketi almanız durumunda ödeyeceğiniz miktar ise % 80 indirimle 191 TL.

Bu oyunların haricinde, tam sürüm ve premium sürüm oyun, paket, eklenti ve daha pek çok şey kapsamında yedi yüzden fazla seçenek mevcut. Bunların arasından önerebileceğimiz diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Yıl Sonu Fırsatları dışında, FIFA 23 oyununa özel % 40 indirimli ve PlayStation Indies adı altında iki kampanyanın daha bulunduğunu söyleyelim. Bir göz atmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version