PlayStation Yıl Ortası Fırsatları Kampanyası Başladı

Yeni indirimler, yeni fırsatlar...

PlayStation Yıl Ortası Fırsatları ile başka bir kampanya dönemi daha geldi ve çattı. İki hafta kadar sürecek olan yeni kampanyanın detayları ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony Haftaya Yeni Sunum Gerçekleştirecek


7 Temmuz 2022 Perşembe günü sona erecek ve tam ve premium sürüm oyunlar, oyun ve eklenti paketleri ve sezon biletleri toplamında altı yüz altmıştan fazla üründe % 20 ile % 90 arasında değişen oranda indirimle ile karşılaşmak mümkün oluyor. Eğer PlayStation Plus aboneliniz de var ise % 5 ile % 10 arasında değişen ek indirim hakkınız da olacak.

PlayStation Yıl Ortası Fırsatları AWR

PlayStation Yıl Ortası Fırsatları Başladı

Her ne kadar yenilenmiş PlayStation Plus servisinin faaliyete geçişi oldukça yakın ve sayfadaki oyunlardan abonelikleri kapsamında oyunculara sunulacak olanlar olsa da, halihazırdaki kampanya kapsamında orijinal Mass Effect üçlemesinin geliştirilmiş versiyonlarının yer aldığı Mass Effect Legendary Edition % 60 ile 700 TL yerine 280 TL’ye satın alınabiliyor. Alan Wake Remastered oyunu da % 33 indirim ile 146.73 TL’ye alınabiliyor iken PlayStation Plus abonesi olmanız durumunda, % 7 ek indirim ile 131.40 TL’ye geliyor. Eğer arkadaşınız ile oynamalık bir şeyler arıyorsanız da, % 75 indirim ile 33.50’ye düşmüş olan A Way Out iyi bir tercih olabilir. Bunların dışında sizlere önerebileceğimiz daha başla oyunlar ise şöyle;

Son olarak, PlayStation mağazasındaki Seviye Atladın, Sıcak Fırsatlar ve The Sims 4 oyununun yedi gün boyunca % 76 indirimde olacağı Haftanın Fırsatı indirimlerine de bir göz atmayı unutmayın.

Exit mobile version