PlayStation Türkiye’den The Last of Us Part 2 Zammı!

Ne olacak bu zamlar?

The Last of Us Part 2

Bu yılın en merakla beklenen PlayStation 4 oyunlarından biri olan The Last of Us Part 2, resmi olarak bugün çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun satışa sunulmasıyla birlikte PlayStation Store üzerindeki fiyatlara güncelleme getirildi. Peki yapımın güncel fiyatı ne kadar oldu? PlayStation Türkiye’den The Last of Us Part 2 zammı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: TLoU Part 2 Yeni Oynanış Videosu (İzledik ve Yorumladık)


The Last of Us Part 2 PlayStation Store’da Zamlandı

TLoU Part 2, resmi olarak bugün çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun satışa sunulmasıyla birlikte PlayStation Store üzerindeki fiyatlara güncelleme getirildi. Güncel fiyat listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Oyunun fiziksel standart sürümü de resmi satış noktalarında 499,00 TL olarak belirlenmiş durumda. Oyunculardan gelen tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyümekte. PlayStation Türkiye’nin resmi sosyal medya gönderilerinin altına oyuncular şikayetlerini dile getirmekte. Henüz PlayStation Türkiye’den yapılan zam hakkında resmi bir açıklama gelmiş değil.

Oyun Hakkında: Salgın tarafından mahvolmuş Amerika Birleşik Devletleri’nde yaptıkları tehlikeli yolculuktan beş yıl sonra Ellie ve Joel, Jackson, Wyoming’de kendilerine bir hayat kurarlar. Enfekte canlılar ve hayatta kalan çaresiz insanların oluşturduğu tehditlere rağmen, hayatta kalan insanlardan oluşan ve gelişmekte olan bu toplumda yaşayarak nihayet huzurlu ve düzenli bir yaşama sahip olmayı başardılar.

Vahşi bir cinayet sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikamını almak için amansız bir maceraya yelken açmak durumunda kalır. Ellie av konusunda iyice ustalaşırken, yaptıklarının fiziksel ve ruhsal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalır. Ellie’nin amansız intikam arayışının sebep olduğu ahlaki çatışmaların ne seviyelere geldiğine ilk elden şahit olmaktayız.

Karakterimizin devam ettirdiği vahşet dolu bu döngü; doğru ile yanlış, iyi ile kötü, kahraman ve düşman kavramlarınızı sorgulamanıza sebep olmakta. Ellie’ye yolculuğunda Jackson’ın huzur dolu dağlarında ve devasa Seattle’ın yeşillik bürümüş harabelerinde eşlik ediyor ve hayatta kalmaya çalışan yeni insan toplulukları, yabancı ve tehlikeli ortamlar ile daha da evrimleşmiş enfekte canlılarla yüzleşiyoruz.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

 

Exit mobile version