PlayStation Türkiye’den PS4 Zam Açıklaması!

Zamlanmayan bir şey kaldı mı?

Geçtiğimiz hafta Türkiye’de PlayStation 4 fiyatlarına zam yapıldığı bilgisini sizlere aktarmıştık. Ekonominin kötüye gitmesi ve iş gücünün azalması ile hayatın lüks hale geldiği ülkemizde zamlar oyun sektörüne de el atmış durumda. PlayStation Türkiye’den PS4 zam açıklaması.

İş gücünün azalması ve sirkülasyonun sağlanamaması nedeniyle hemen hemen her alanda yapılan zamlara (fırsatçılığa) şahit oluyoruz. Güncel fiyatları incelediğimiz zaman karşımıza 4.000 – 5.000 TL arası uçuk fiyatlandırmalar çıkmakta. Konu hakkında birçok oyuncu PlayStation Türkiye dahil online satış kanallarını bu artışlardan dolayı suçlu bulmakta.

Peki işin aslı ne? Sorun gerçekten PlayStation Türkiye’den mi kaynaklanıyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Plus Fiyatlarına Zam! Turuncu Levye Ekibi Ne Düşünüyor?


PlayStation Türkiye’den Zamlar Hakkında Açıklama

İş gücünün azalması ve sirkülasyonun sağlanamaması nedeniyle hemen hemen her alanda yapılan zamlara şahit oluyoruz. Güncel fiyatları incelediğimiz zaman karşımıza 4.000 – 5.000 TL arası uçuk fiyatlandırmalar çıkmakta. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu artışın ardından PlayStation Türkiye konu hakkında yazılı açıklamada bulundu.

PlayStation Türkiye'den PS4 Zam AçıklamasıPlayStation Türkiye; ”Konsol ve aksesuarlar için, Sony Eurasia’nın bayilere olan satış fiyatlarında ve ürünlerin son kullanıcıya tavsiye edilen satış fiyatlarında 2020 yılı içerisinde herhangi bir değişiklik olmamıştır. Sony Eurasia olarak perakende satış yapan firmaların satış fiyatlarına herhangi bir müdahalemiz söz konusu değildir.

Perakende satış fiyatları bakımından yüksek fiyat uygulayan işletmelerin mevcut olması durumunda, bunun sebebinin ilgili işletmelerle görüşülmesi gerekmektedir.” açıklaması ile asıl sorumluların satışı yapan kanallar olduğunu bizlere açık bir şekilde ifade etmiş oldu.

Peki ya siz PlayStation Türkiye’den PS4 zam açıklaması hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Exit mobile version