PlayStation Türkiye Topluluğu Kapanıyor!

Forum kültürünün çöküşü...

PlayStation kullanıcılarının buluşma noktası olan PlayStation Türkiye Topluluğu, yönetimden alınan karar ile bu ayın sonuna doğru kapanıyor. Uzun yıllardır oyunculara destek ve tartışma ortamı sunan platformun kapanış duyurusu şimdiden birçok kullanıcıyı derinden üzmüş durumda.

Peki PlayStation Türkiye Topluluğu neden kapanıyor? Bu karar sadece Türkiye için mi verildi? İşte detaylar!


Göz Atın: PlayStation 5 Üretim Maliyeti Ortaya Çıktı! 


PS TR Topluluğu, 27 Şubat 2020’de resmi olarak kapılarını kullanıcılarına kapatıyor. Forum sayfalarına katılımın artık eskisi kadar olmaması ve yeterli verimin alınamaması üzerine bu sabah topluluklardan duyuru metni paylaşıldı.

PlayStation Türkiye Topluluğu Kapanıyor!

PlayStation Türkiye tarafından yapılan açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Merhabalar. 27 Şubat tarihinden itibaren PlayStation üzerinde bulunan topluluk sayfaları ve yardım forumları artık hizmet vermeyecektir. En güncel PlayStation haberleri almak ve topluluğa katılmak için PlayStation’ın Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube sayfalarını takip edebilirsiniz. Ürünlerle alakalı yardım almak için playstation.com/tr-tr/help/ adresinden veya 0212 391 0401 numaralı PlayStation destek hattından yardım alabilirsiniz.

Bu kararın tüm ülkeler için alındığını da belirtmeden geçmek istemeyiz. Forum kültürünün yavaş yavaş popülerliğini yitirdiği bir gerçek. Son olarak konsollar üzerinde yer alan ”PlayStation Türkiye Topluluğu” hala aktifliğini korumakta. Cihazınız üzerinden topluluğu aratarak katılım sağlayabilir ve en güncel PlayStation güncellemelerini oradan almaya devam edebilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Peki ya siz bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version