PlayStation Temmuz Fırsatları Başladı

Yeni bir kampanya, yeni fırsatlar...

Sony Interactive Entertainment, PlayStation Temmuz Fırsatları ile kullanıcılar için yeni bir kampanya dönemini başlattı. Eğer satın almak için uygun fiyata gelmesini beklediğiniz bir oyun var ise, mağazaya bir uğramanızı tavsiye ederiz. Uygun bir fırsat elinize geçmiş olabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Eski PlayStation Geliştiricileri NFT Oyun Üzerinde Çalışıyor


PlayStation Temmuz Fırsatları Neler Sunuyor?

Bugünden itibaren 21 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek iki haftalık kampanyanın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Genel olarak baktığımız zaman, aralarında PlayStation Plus Extra ile ek ücret ödemeden erişimde bulunabilecekleriniz dahil üç yüz altmıştan fazla seçenekte % 20 ile % 90 arasında değişen oranda fiyat düşüşlerinin yaşandığını görebiliyoruz. Bunların arasında ilk göze çarpanlardan birisi de NBA 2K22. Eğer herhangi bir aboneliğiniz yok ise, bu oyunu PlayStation 4 versiyonu % 85 indirim ile 79.35 TL ve PlayStation 5 versiyonu da eş değer orandaki bir indirim ile 89.85 TL karşılığında satın alınabiliyor.

Yarış oyunlarına ilginiz var ise, Need for Speed Hot Pursuit Remastered’ı % 80 indirim ile 55.80 TL’ye kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu oyun aynı zamanda EA Play kütüphanesinde de bulunuyor ve aylık 40 TL’ye abonelik alabiliyorsunuz. Ne var ki doğrudan oyunu satın almak daha hesaplı olacaktır.PlayStation Deathloop

DEATHLOOP da bir diğer tercihiniz olabilir. Halihazırda Redfall üzerinde çalışmakta olan Arkane Studios bünyesinden çıkmış olan oyun, % 60 indirim ile 239.60 TL karşılığında satın alınabiliyor. Deluxe sürümü de eş değer oranda bir indirim ile 255.60 TL’ye düşmüş durumda.

PlayStation Temmuz Fırsatları dışında, Sıcak Fırsatlar, Bilim Kurgu İndirimleri ve LEGO Star Wars: The Skywalker Saga oyununun % 25 indirime girdiği Haftanın Fırsatı kampanyaları da mevcut. İyi oyunlar dileriz!

Exit mobile version