PlayStation Temel Seçimler İndirimleri Başladı

İki haftalık yeni indirim dönemi de başladı...

Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları için yeni bir kampanya başlattı. Bu hafta itibarıyla PlayStation Temel Seçimler indirimleri başladı. Eğer almayı düşündüğünüz bir oyun varsa, mağazayı kontrol etmenizde fayda var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Tedariki Önemli Ölçüde Artmış


27 Ekim 2022 Perşembe günü TSİ 01:59 sıralarında sona erecek olan kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Tam ve Premium sürüm oyunlar, eklentiler ve paketler dahil iki yüz elliden fazla seçenekte % 20 ile % 90 arasında değişen indirimler söz konusu iken, PlayStation Plus abonesiyseniz ek olarak seçili oyunlarda % 5 ile % 10 arasında indirim hakkınızın olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

vXmZzxnSTfMuoCzETCmcFi-1200-80

PlayStation Temel Seçimler Neler Sunuyor?

Sayfada dikkat çeken oyunlardan ilki, Devil May Cry 5 Special Edition oluyor. % 50 indirim ile 174.50 TL karşılığında alabilmek mümkün oluyor.

Winters’ Expansion öncesinde Resident Evil Village için fırsat kolluyorsanız, kampanya kapsamında % 25 indirim ile 261.75 TL’ye kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Genişletme paketinin içinde bulunacağı Gold sürümünün indirimsiz fiyatı ise 439 TL.

Fallout: New Vegas oyunun geliştiricilerinin elinden çıkmış olan The Outer Worlds, sizlere öncelikli olarak önerebileceğimiz bir başka oyun olacak. % 67 oranında bir indirim ile 389 TL’den 128.37 TL’ye düşmüş durumda. Yakın bir zaman önce ortaya çıkan haberlere göre, yeni nesil versiyonu hazırlık aşamasında ve ücretsiz yükseltme mümkün olabilecekmiş gibi görünüyor.

Kampanya sayfasında dikkat çeken diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version