PlayStation Store’da Yıl Sonu İndirimleri Başladı!

Daha fazla güncel oyun olmalıydı...

Sony Interactive Entertainment yeni indirim etkinlikleri ile oyuncuları daha fazla oyun ile buluşturmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi aralık ayının ilk günlerinde oyuncuları yeni bir kampanya ile buluştu. “Yıl sonu indirimleri” 30 Kasım – 23 Aralık 2020 tarihleri arasında ulaşılabilir olacak. Birçok oyun, indirimli fiyatıyla mağazada oyuncuların beğenisine sunuldu. Peki listede hangi oyunlar var? PlayStation Store’da Yıl Sonu İndirimleri başladı!


İlginizi Çekebilir: Yurt Dışından Oyun Konsolu Almak Mantıklı mı?


PlayStation Store’da Yıl Sonu İndirimleri Başladı!

PlayStation Store'da Yıl Sonu İndirimleri Başladı! -1

Playstation Türkiye, Black Friday haftasından sonra yeni indirimler getirmeye devam ediyor. Yeni gelen indirimlerin oranları yüksek ancak indirime giren oyun sayısını biraz az bulduk biraz daha fazla yeni ve fazla oyun olsaydı tadından yenmezdi.

İşte dikkat çeken indirimler;

İndirimler PlayStation Store üzerinde 23 Aralık’a kadar devam edecek. İndirime giren tüm oyunları görmek için  buraya tıklayabilirsiniz.


Peki siz PlayStation Store’da Yıl Sonu İndirimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version