PlayStation Store Türkiye Fiyatlarına Zam!

Ekrana ekmek banmak izne tabi değildir...

PlayStation Store Türkiye

PlayStation Store Türkiye fiyatlarına dudak uçuklatacak zamlar geldi. PlayStation mağazasında yer alan oyun fiyatları gün geçtikçe yükselmeye devam ediyor. Türk oyuncular için artık oyun almak ”hayal” diyebilecek noktalara ulaşmış durumdayız sevgili Turuncu Levye takipçileri. Yapılan bu güncelleme ile Türkiye’de yeni nesil oyun fiyatları da az çok belli olmuş oldu. Peki yeni güncellemeyle oyun fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Yerine PC Tercih Etmek için 5 Neden!


PlayStation Store Türkiye Oyun Fiyatları Zamlandı

PlayStation Store Türkiye fiyatlarına dudak uçuklatacak zamlar geldi. Yapılan güncellemeyle beraber yeni oyun fiyatları 700 TL bandına erişti. PlayStation 5’in çıkışıyla yeni nesil oyun fiyatları artık 80£ olacak. Mevcut nesil oyunlarda beklenen indirim maalesef kur sebebiyle şimdilik hayal oldu diyebiliriz.

Güncellenmeye devam eden oyunlar PlayStation kullanıcılarını şimdiden kızdırmış durumda. PS TR’nin sosyal medya hesaplarına akın eden oyuncular şikayetlerini ve memnuniyetsizliklerini dile getiriyorlar. Yapılan zamlar hakkında henüz PlayStation Türkiye kanadından resmi bir açıklama gelmiş değil.

Aşağıdan PS Store Türkiye’de yer alan güncel oyun fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Buna ek olarak geçtiğimiz haftalar PlayStation Türkiye, PS Plus üyelik ücretlerine zam geleceğini mail yoluyla abonelere duyurdu. Firmanın kullanıcılara gönderdiği uyarı mailine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

“Nisan ayında gönderdiğimiz bildirimin ardından PlayStation Plus abonelikleri için fiyat değişikliğine devam edeceğimizi size bildirmek isteriz. 29 Ekim 2020’den itibaren piyasa koşullarından dolayı Türkiye için PlayStation Plus aboneliklerinin fiyatları artacak. Bu, söz konusu tarihte veya sonrasında yapılması gereken yinelenen ödemelerin yeni bir fiyatta olacağı anlamına gelir.”

Yeni abonelik fiyatları;

1 Aylık PS Plus: 24,99 TL – 39,99 TL
3 Aylık PS Plus: 74,99 TL – 99,99 TL
12 Aylık PS Plus: 179,99 TL – 239,99 TL


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne olacak bu oyun fiyatlarının geleceği? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version