PlayStation Stars Programı Bugün Faaliyete Geçiyor

Önümüzdeki haftalarda, diğer bölgelere de gelecek...

Temmuz ayı içerisinde duyurulmuş olan PlayStation Stars programının yayın hayatına başlama tarihleri duyuruldu. Şu an için ülkemiz ile ilgili bir gelişme olmasa da, zaman içerisinde bir ihtimal müjdeli haber alabiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Ekim 2022 Oyunları Duyuruldu


PlayStation Stars Programı Hangi Bölgelerde Faaliyete Geçiyor?

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile PlayStation Stars adı altındaki sadakat programı, bugün itibarıyla Asya bölgesindeki kullanıcıların erişimine açılıyor. Bunu 5 Ekim 2022 tarihinde Kuzey ve Güney Amerika ve 13 Ekim 2022 tarihinde de Avrupa ve Avustralya takip edecek.

Programa katılabilmek için PSN hesabınızın olması ve Hizmet Şartları’nı kabul etmeniz yeterli olacak. Ne var ki PlayStation Plus aboneliğinizin olması durumunda, farklı ödüller de kazanabileceksiniz. Ayrıca belirli etkinlikleri ve mücadeleleri tamamlamaları durumunda ödüller kazanacaklar.

Aylık Kontrol herhangi bir oyunu oynamanız durumunda ödül kazanmanızı sağlayacak iken, diğerleri ise turnuva kazanmanızı, belirli bir kupayı açmanızı veya programın faaliyete geçişinden sonra dünya genelinde seçili bir oyunun Platin kupasını açan ilk oyuncu olmanızı gerektirecek. İlk görev ise Hit Play / 1994 olacakmış ve şarkı tabanlı ipuçlarına bağlı olarak ilgili oyunları doğru sırada başlatmaya dayalı olacakmış.

PS Stars Programı Bugün Faaliyete Geçiyor

Program kapsamında sadakat puanları kazanabilmek de mümkün olacak. Bu puanlar da cüzdan kredisi, dijital toplanabilirler, oyunlar dahil birçok seçeneğin bulunduğu özel bir bir katalogda harcayabileceksiniz. PlayStation Plus aboneleri ise programa katılımda bulunmaları durumunda, mağazadan yapacakları satın alımlar ile otomatik olarak sadakat puanı kazanabilecekler. Bu puanların durumu da PlayStation App üzerinden takip edilebilecek.

Söylenene göre programda oyun karakterinin heykelcikleri, Sony tarihi ile bağlantılı cihazlar gibi farklı eğlence araçları dahil çok daha farklı ve son derece ender bulunan dijital toplanabilir ürünler ile de karşılaşacağız. Ancak bu dijital toplanabilir eşyaların NFT şeklinde olmayacak. Diğer bir deyişle, herhangi bir blok zincir teknolojisinden de faydalanılmıyor iken, bu eşyaları takas edemeyecek veya satamayacaksınız.

Exit mobile version