PlayStation Sonbahar İndirimi 2023 Başladı

Yeni indirimler, yeni fırsatlar...

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile PlayStation Sonbahar İndirimi 2023 bugün itibarıyla başladı. İki hafta kadar sürecek olan indirim döneminde, hangi oyunlar indirime girdi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Çıkartılabilir Disk Sürücülü PS5 Modeli Duyuruldu


26 Ekim 2023 Perşembe günü sona erecek PlayStation Sonbahar İndirimi 2023 kampanyasının sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Genel olarak baktığımızda, farklı oyun sürümleri ve paketleri ve indirilebilir içerikler kapsamında binlerce seçenekte % 20 ile % 92 arasında değişen oranda indirimler söz konusu. Elbette zam dalgası sonrası fiyatlar eskisi gibi olmasa da, arada tercih edilebilecek oyunlar da karşımıza çıkmıyor değil.

PlayStation Sonbahar İndirimi 2023 Fırsatını Kaçırmayın

EA Play ve PlayStation Plus Extra ve Deluxe kütüphanelerinde de bulunan oyunların dışında, eğer aksiyon-rol yapma türünü seven bir oyuncuysanız Kingdom Come: Deliverance sizi bekliyor. % 80 indirim ile 109.80 TL. Royal sürümünü ise yarın sona erecek olan % 80 oranındaki fırsat ile 69.80 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

New Tales from the Borderlands için 18 Dakikalık Oynanış Videosu

Bir diğer kayda değer oyun ise Borderlands’den Yeni Masallar. Hem standart hem de Deluxe sürümü ayrı ayrı % 50 indirim ile 249.50 TL ve 549.50 TL’ye satılıyor.

Hogwarts Legacy de indirime giren dikkat çekici oyunlar arasında yer alıyor. Eğer PlayStation Plus Deluxe abonesiyseniz deneme sürümü ile göz atabileceğiniz oyunun standart PlayStation 4 ve PlayStation 5 versiyonları ayrı ayrı % 30 indirimle 559.30 TL ve 629.30 TL.

PlayStation Sonbahar İndirimi 2023 kampanyasında dikkat çeken diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version