PlayStation Showcase 2023 Zamanı Belli Oldu Gibi

Geri sayım başlasın mı?

PlayStation Showcase 2023 Zamanı Belli Oldu Gibi

Sektörün ünlü gazetecisi Jeff Grubb ve Video Games Chronicles sitesinin aktardığı bilgilere göre, PlayStation Showcase 2023 sunumunun yapılacağı zaman belli olmuş olabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Metal Gear Solid 3 Remake, PlayStation Showcase’te Duyurulabilir


Hatırlayacağınız üzere son PlayStation Showcase, 2021 yılının Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilmiş ve Marvel’s Wolverine ve Spider-Man 2, Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ve Star Wars: Knights of the Old Republic Remake dahil pek çok duyuru yapılmıştı. Sıradaki için de zaman yaklaşıyor ve görünüşe göre, Sony Interactive Entertainment tarafından planlanan dönem belli oldu.

PlayStation Showcase 2023 Ne Zaman Düzenlenecek?

İlk olarak Jeff Grubb tarafından yapılan bir Twitter paylaşımına göre sunum, Mayıs ayının son haftasında yapılacak. Yani 25 Mayıs 2023 Perşembe gününü kapsayan haftaya denk geliyor.

Bir diğer kaynak olan Video Games Chronicle ise, Japon teknoloji devinin planları hakkında bilgi sahibi olan kişilerin beklenen sunumun bu ayın sonunda veya Haziran ayının başlarında olabileceğine işaret ettiklerini aktardı. Dahası ise, sitenin sahibi ve editörü olan Andy Robinson da yaptığı paylaşım ile sunumda Konami firmasından yeni içerikler göreceğimizi söyledi. Bu da büyük ihtimalle Metal Gear Solid 3 Remake duyurusu ve Silent Hill 2 çıkış tarihi olabilir.

Bu yılın Summer Game Fest etkinliğinin 8 Haziran 2023 tarihi itibarıyla başlayacağını ve Japon teknoloji devinin de bunun öncesinde bir sunum gerçekleştireceği söylemlerini göz önünde bulunduracak olursak, Mayıs ayının son haftasının seçilmesi de gayet uygun gibi görünüyor.

PlayStation Showcase 2023 sırasında, büyük oyun duyurularının yapılması bekleniyor. Yukarıda da bahsettiğimiz üzere, Metal Gear Solid 3 Remake oyununun bunlardan bir tanesi olması beklenir iken Guerrilla ve Naughty Dog da çok oyunculu Horizon ve The Last of Us projelerini karşımıza çıkartabilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version