PlayStation Repeat.gg eSpor Platformunu da Satın Alıyor

PlayStation, satın alımlarına devam ediyor...

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile PlayStation Repeat.gg eSpor platformunu da satın alıyor. Şimdilik birçok detay belirsiz iken, oyuncuların birbirleriyle rekabet edecekleri daha başka yolların açılacağı söyleniyor. İlk söylenenler haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Bungie Satın Alımını Tamamladı


Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta, arka arkaya tamamladığı Haven Studios ve Bungie satın alımları ile adından söz ettirmişti PlayStation. Bu aynı zamanda Sony Interactive Entertainment bünyesindeki stüdyoların daha da artışı anlamına geliyor. Başkan ve Üst Yönetici konumunda bulunan Jim Ryan, satın alımların henüz sona ermediğini tekrar tekrar dile getiriyor ve sıradaki ise eSpor platformu Repeat.gg oldu.

Bu platform, liderlik sıralaması turnuvaları düzenliyor ve oyuncu performansını takip ediyor. Bu sayede, oyuncuların aynı anda çevrimiçi olmak durumunda olmadan şampiyonlara katılmalarına olanak tanıyor. Bugüne kadar da 2.3 milyondan fazla katılımın olduğu 100.000’den fazla turnuva düzenlemişti.

PlayStation-Repeat

PlayStation Repeat.gg Platformunu Bünyesine Katıyor

Repeat.gg tarafından yapılan açıklamayla, henüz detayı bilinmeyen bir meblağ karşılığında PlayStation ile el sıkışılacağı resmiyet kazandı. Duyurunun akabinde Sony Interactive Entertainment bünyesindeki Küresel Rekabete Dayalı Oyun Başkan Yardımcısı Steven Roberts tarafından Games Industry sitesine yapılan açıklamada, PlayStation olarak oyuncuların her seviyede birbirleri ile rekabet edebilmeleri için engelleri kaldırmayı istediklerine dair bir vizyonlarının olduğu sözlerine yer verildi. Repeat.gg ekibiyle, oyuncuların rekabete dayalı oyunlarda karşı karşıya gelecekleri daha fazla yöntemi keşfetmek ve eSpor ile sunulanların kapsamını genişletmek için oldukça heyecanlı olduklarından da bahsedilmiş.

Buna karşılık olarak Repeat.gg Üst Yöneticisi Aaron Fletcher ise, PlayStation ekibine katılmaktan ve oyuncuların yetenek seviyeleri fark etmeksizin keyif alacakları turnuva deneyimlerinin çeşitliliğini arttırmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

eSpor platformu, PlayStation ekosistemi dışındaki diğer konsollar, PC ve mobil için oyunlar sunmaya devam edecek iken, satın alım anlaşmasıyla ilgili olarak merak edilen daha detay da gelecekte bizlere sunulacakmış.

Exit mobile version