PlayStation Plus Zammı Ertelendi!

Rahat olabiliriz.

PlayStation Türkiye, PlayStation Plus üyelik ücretlerine zam geleceğini mail yoluyla abonelere duyurmuştu. Ancak 1 Mayıs 2020’den itibaren fiyat artışına gidecek olan PlayStation Plus aboneliklerinde geri adım atıldı. Yapılan açıklamaya göre zamlar belirsiz bir süreliğine ertelendi. PlayStation Plus zammı ertelendi. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Plus Üyeliklerine Zam! Turuncu Levye Ekibi Ne Düşünüyor?


PlayStation Türkiye’den PS Plus Zam Açıklaması

PlayStation Türkiye, 1 Mayıs 2020’den itibaren uygulanması planlanan PlayStation Plus zam kararını süresiz bir tarihe ertelediklerini duyurdu.

Mail üzerinden bilgilendirme mesajı atan PlayStation Türkiye: ”1 Mart 2020’de müşterilerimizle iletişime geçerek Türkiye’deki PlayStation Plus abonelik fiyatlarını değiştireceğimizi bildirmiştik. Türkiye’deki PlayStation Plus fiyat artışının şu anda erteleneceğini ve 1 Mayıs 2020 tarihinde yürürlüğe girmeyeceğini bildirmek istiyoruz. PlayStation Plus için ileride uygulanacak herhangi bir fiyat değişikliğini en az 60 gün önceden haber vereceğiz.” açıklamasında bulundu.

PlayStation Plus Zammı Ertelendi

PlayStation Plus Nedir?

PlayStation Plus, PSN hesabınızı geliştiren ve PS4 sisteminizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayan bir abonelik hizmetidir. PlayStation Plus aboneleri şunlardan yararlanabilir:


Peki ya siz bu açıklama hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

 

Exit mobile version