Playstation Plus Üyeliklerine Zam!

Playstation Türkiyeden Oyuncuları Üzecek Hamle...

playstation-plus-2020-oyunları-tam-liste-scaled-1.jpg

Playstation Plus Üyeliklerine Zam! Playstation Türkiye, Playstation Plus üyelik ücretlerine zam geleceğini duyurdu. Playstation Türkiye, zam haberini Playstation Plus üyelerine 1 mart tarihinde mail yolu ile bildirdi. Oyunculara gönderilen mailde plus üyeliklerine fiyat değişikliğinin sebebi ve yeni fiyatları bulunuyor.


Benzer İçerik: PS Plus Nedir? PlayStation Plus Avantajları


Playstation Plus Fiyatları Ve Zam Nedenleri;

Yeni fiyatlar 1 Mayıs 2020’de geçerli olacaktır.
Yani o tarihte veya daha sonra yapılacak olan yinelenen ödemeler, yeni fiyattan yapılacaktır.

Playstation Türkiyenin resmî olarak gönderdiği e-postaya göre 1 aylık abonelik 23,99 TL’den 39,99 TL‘ye, 3 aylık abonelik 74,99 TL’den 99,99 TL‘ye, 1 yıllık abonelik ise 179,99 TL’den 239,99 TL‘ye yükseliyor. Playstation Türkiye bu artışın “pazar koşulları” nedeniyle yapıldığı belirtiyor bunun anlamı ise ülkemizde ekonomik koşullar, Türk Lirası’nın değer kaybı olarak nitelendirebiliriz.

Bu fiyatlandırma politikasından oyuncular bugünden itibaren değil gelecek mayıs ayından itibaren etkilenmeye başlayacak. Zamlar 1 Mayıs 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak. Yani 1 Mayıs tarihine kadar Plus üyeliklerini eski fiyatlar ile satın alabileceksiniz.

Playstation Plus Üyeliklerine Zam gelmesi demek sadece plus fiyatları değil oyunlarada zam geleceğinin habercisi olabilir. Plus fiyatı yurt dışında mağazalarda bir fiyat değişikliği olmamasına rağmen Türkiyede ki mağazada Plus üyeliklerine zam gelmesi oyunların da  bir zam ile karşı karşıya gelebileceğini gösteriyor. Playstation Plus’ın resmî sitesine ulaşmak için buraya tıkabilirsiniz.

PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrimiçi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrimiçi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrimiçi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor.

Bununla birlikte abonelerin büyük ve özel indirimlerden faydalanma fırsatları da bulunuyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Son olarak hepinizin de bildiği gibi her ay indirebileceğini iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte elde etmiş oluyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.

 

Exit mobile version