PlayStation Plus Şubat 2020 Oyunları Belli Oldu!

Beklediğimiz gibi olmadı..

PlayStation PS Plus Şubat 2020 Oyunları

Ocak ayının sonlarına doğru yaklaşırken pek çok oyuncunun merak ettiği sorunun cevabı ortaya çıkmaya başladı. PlayStation Plus Şubat 2020 oyunları belli oldu! İşte detaylar.


İlginizi Çekebiir: PS Plus 2020 Oyunları ve Değerleri


PlayStation Plus Şubat 2020 Oyunları

Oyuncuları tatmin etme noktasında her zaman başarılı olamayan PlayStation Plus, bu ay Uncharted: Nathan Drake Collection ve Goat Simulator ile karşımıza çıkmıştı.

Uncharted: Nathan Drake Collection ise bildiğiniz üzere Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception oyunlarını içerisinde barındırıyor.

Servis önümüzdeki ay biraz daha yukarıyı hedeflemiş gibi gözüküyor. Bu ay verilen oyunların birisinin eski, birisinin de pek de eğlenceli bir oyun olmadığını biliyoruz. Buna karşın önümüzdeki ay verilecek oyunlar kullanıcıları bir nebze daha tatmin edecektir.


Resmi Duyuru


** Güncelleme: Bildiğiniz üzere yaptığımız haberde çıkan sızıntılar dahilinde God of War ve Dying Light yönlü bir beklenti olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Ne yazık ki Sony, bizi tekrar hayal kırıklığına uğrattı. Yine de verilen oyunlar sizi bir nebze de olsa tatmin edecektir.

Verilen oyunlardan ilki The Sims 4 oldu. Evet, indirin ve karakterinizi özelleştirip hemen başlayın.

Konu: Hayal gücünüzü kullanarak sizi ifade eden o eşsiz Sims dünyasını yaratın! Sim’lerden evlere kadar her detaya el atın ve özelleştirin.

Bir diğer oyun ise Bioshock: The Collection oldu.

Konu: Rapture ve Columbia şehirlerine dönerek ödüllü BioShock serisini daha önce hiç olmadığı gibi tecrübe edin. BioShock: The Collection, 1080p kalitesinde harika bir şekilde yeniden düzenlenen BioShock evreninin efsane yolculuklarını tekrar anlatıyor.

Buna ek olarak VR oyunu olarak da Firewall Zero Hour kullanıcılara sunuldu.

Konu: PlayStation®VR’a özel bu etkip tabanlı sürükleyici nişancı oyununda tam 360º görüş açısıyla ve tam hareket özgürlüğüyle taktiksel saldırılar düzenleyin.

Peki siz PlayStation Plus ile sunulan bu oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce son zamanlarda bir iyileşme mi yoksa kötüleşme mi var? Görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

Gelişmelerden haberdar olmak için Turuncu Levye’yi takipte kalın.

 

Exit mobile version