PlayStation Plus Nisan 2020 Oyunları Belli Oldu!

PS Plus Nisan 2020 oyunları yanlışlıkla ortaya çıktı.

playstation plus nisan 2020

PlayStation Plus Nisan 2020 oyunları, resmi sayfasının erken davranmasının ardındna gün yüzüne çıkmış olabilir. Kısa bir süre içerisinde açıklanması beklenen PS Plus Nisan 2020 oyunları arasında, oyuncuları memnun edecek yapımlar yer alıyor.


İlginizi Çekebilir: PSN Türkiye’de neden hiç indirim yok Sony’e sorduk


PlayStation Plus Nisan 2020 listesi

Resmi açıklama daha önceki aylarda olduğu gibi 1 Nisan itibarıyla gelecekken, bu sefer beklenmedik bir hata yapıldı ve resmi YouTube sayfası üzerinden yeni oyunlar yayınlandı. Çok kısa süreliğine yayınlanan video, saniyeler içerisinde siteden kaldırılsa da internette yayınlanan hiçbir şey tam olarak silinemediğinden, oyunlar gün yüzüne çıkmış oldu.

PlayStation Access isimli kanal üzerinden yayınlanan video, hemen kaldırımış olmasına karşın birçok kullanıcı videoya erişebildi ve oyunları bizlerle paylaştı. Yayınlanan listede yer alan oyunlar ise Uncharted 4: A Thief’s End ve DiRT Rally 2.0 olarak kendine yer bulmuştu.

6 Nisan tarihine kadar Mart 2020 listesindeki oyunların ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebileceği söylenirken, bu tarihten sonra yeni oyunların listeye gireceği söylendi. Böylece Nisan 2020 PS Plus oyunları listesi aşağıdaki gibi oldu.

Güncelleme: Yaklaşık 15 gün önce sızıntı şeklinde ortaya çıkan liste, bugün itibarıyla resmiyet kazandı. Sony, 1 Nisan itibarıyla yayınladığı video ile PS Plus Nisan 2020 ücretsiz oyunları listesi ile oyuncuların karşısına çıktı. O liste ve tanıtım videosy ise hemen aşağıda:

Uncharted 4: PlayStation’a özel olarak çıkan seriler arasında en sevilenlerinden bir tanesi olan Uncharted, bugüne kadar bizlere müthiş anlar yaşatmıştı. Daha önceki oyunlarıyla gerçek bir maceranın içine oyuncuları götüren seri, Uncharted 4 ile işleri biraz olsun duygusallaştırmıştı. Serinin ana karakteri Nathan Drake ile bir nevi yollarımızı ayırdığımız yapım, başarılı grafikleri ve müthiş oynanışı ile ön plana çıkmıştı. Uncharted serisinin diğer oyunlarını oynayanları memnun edecek müthiş detaylar barındıran oyun, sonu ile akıllara kazınan anlar sunmuştu.

DiRT Rally 2.0: Codemasters tarafından geliştirilen yarış oyunlarından bir tanesi olan DiRT, türü sevenler tarafından çok beğenilmişti. Yarış oyunlarıyla adından söz ettiren Codemasters’ın resmen döktürdüğü DiRT Rally 2.0, başarılı oynanışı ve sürüş hissiyle övgüler almıştı.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Plus 2020 Oyunları ve Değeri (Tam Liste)


Mart ayında verilen oyunların 6 Nisan tarihine kadar PSN üzerinden PS Plus sahiplerine ücretsiz olduğunu tekrar hatırlatalım. 7 Nisan itibarıyla Sony, yeni oyunları ücretsiz olarak listeleyecek ve bir önceki ayın oyunlarını almadıysanız, tekrar ücretsiz olarak edinmeniz bir süre mümkün olmayacak.

Exit mobile version