PlayStation Plus Mart 2020 Oyunları Belli Oldu!

Bakalım Sony bizlere bu ay neler sunuyor?

PlayStation Plus Mart 2020 Oyunları Belli Oldu!

Şubat ayını geride bırakmamıza birkaç gün gibi kısa bir süre kaldı ve pek çok oyuncu PS Plus tarafından önümüzdeki ay verilecek oyunlara gözünü çevirdi. PlayStation Plus Mart 2020 oyunları belli oldu! İşte merak edilen detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Plus 2020 Oyunları ve Değeri (Tam Liste)


PlayStation Plus Mart 2020 Listesi

PlayStation Plus üyelerine Mart ayı içerisinde verilecek ücretsiz oyunlar resmi olarak açıklandı. Sony, bu ay Bioshock: The Collection, The Sims 4 ve VR kullanıcıları için bonus olarak Firewall Zero Hour oyunlarını oyuncular ile buluşturmuştu. Eğer bu oyunları hala kütüphanenize eklemediyseniz fırsatı kaçırmadan hızlı davranmanızı tavsiye ederiz. Son gün 3 Mart 2020!

Peki PS Plus Mart 2020 döneminde oyuncular hangi oyunları özgürce deneyimleyebilecek? Mart 2020 için açıklanan oyunlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Shadow of the Colossus: Wander adındaki karakterin, yasak topraklara girmeleri sonucu hayatı alınan Mono adındaki kıza tekrar hayat vermesi için 16 devi öldürmesi gerekir. Agro adındaki atıyla, küçük kılıç ve yayıyla 16 devi zekasını kullanarak zayıf yönlerini bularak alt etmesi gerekmektedir. PlayStation 4’e tekrar uyarlanan Shadow of the Colossus Türkçe dil desteği barındırmasıyla da dikkatleri üzerine çeken bir yapım. 

Sonic Forces: Sonic Forces, 2017 yılında Sonic Team tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanan bir platform oyunudur. Sonic Forces’ta şeytani Dr. Eggman, yeni, güçlü ve gizemli bir kötü karakter olan Infinite’in de yardımıyla dünyanın büyük bölümünü ele geçirmiş. Görevimiz, kaos ve yok oluşa sürüklenen dünyayı kurtarma mücadelesi veren Sonic’e yardım etmek üzere bir ordu oluşturmak. 

Not: PlayStation Plus üyeleri oyunları 3 Mart 2020’den itibaren kütüphanelerine ekleyebilirler.


İlginizi Çekebilir: Şubat 2020 Oyunları


Peki ya siz Mart 2020 oyunları hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version