PlayStation Plus Fiyatlarına Zam Kapıda!

Evde yokuz...

PlayStation Plus

PlayStation Türkiye, PlayStation Plus üyelik ücretlerine zam geleceğini mail yoluyla abonelere duyurdu. Peki yeni abonelik ücretleri ne kadar olacak? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Plus Zamları! Turuncu Levye Ekibi Ne Düşünüyor?


PlayStation Plus Fiyatları Yakında Artacak

PlayStation Türkiye, PS Plus üyelik ücretlerine zam geleceğini mail yoluyla abonelere duyurdu. Firmanın kullanıcılara gönderdiği uyarı mailine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

“Nisan ayında gönderdiğimiz bildirimin ardından PlayStation Plus abonelikleri için fiyat değişikliğine devam edeceğimizi size bildirmek isteriz. 29 Ekim 2020’den itibaren piyasa koşullarından dolayı Türkiye için PlayStation Plus aboneliklerinin fiyatları artacak. Bu, söz konusu tarihte veya sonrasında yapılması gereken yinelenen ödemelerin yeni bir fiyatta olacağı anlamına gelir.”

Peki yeni düzenlemeyle abonelik fiyatları ne kadar olacak? Sırasıyla;

PS Plus Nedir? Ne İşe Yarar?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor. PS4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor.

Bununla birlikte abonelerin büyük ve özel indirimlerden faydalanma fırsatları da bulunuyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor. Hepinizin de bildiği gibi her ay indirebileceğiniz iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte elde etmiş oluyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? PlayStation Plus’a gelecek olan zam sizce makul bir fiyatlandırmaya mı sahip? Konsol oyunculuğu nereye gidiyor? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version