PlayStation Plus Collection, Mayıs Ayında Kaldırılacak

Zamanınız varken göz atmayı unutmayın...

Yapılan resmi duyuru ile PlayStation Plus Collection, Mayıs ayı içerisinde sonlandırılacak ve sonrasında da erişebilmek mümkün olmayacak. Henüz göz atmadıysanız, son gün gelmeden bir kontrol etmenizde fayda var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Reklamı Uncharted 5’i Göstermiş Olabilir


PlayStation Plus koleksiyonu, PlayStation 5 konsolunun çıkışı ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Seçili birinci ve üçüncü parti PlayStation 4 oyunlarının bulunduğu zengin koleksiyon paketi, içeriğindeki oyunları daha önceden oynama fırsatı bulamamış kullanıcılar için büyük bir yarar sağlıyor.

İlk etapta on sekiz oyun bulunuyor iken, kısa bir süre sonra Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ve Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition da dahil olmuş ve Final Fantasy XV de Final Fantasy XV Royal Edition olarak değiştirilmişti.

sony-announces-tyhat-playstation-plus-and-playstation-now-will-be-combined-into-one-subscription-service

PlayStation Plus Collection Ne Zaman Kalkacak?

Eğer henüz bu oyunlardan herhangi birini kütüphanenize eklememişseniz, 9 Mayıs 2023 tarihinde kadar zamanınızın olduğunu söyleyelim. Öyle ki, Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile bu tarihten itibaren PlayStation Plus Collection kaldırılacak. Ne var ki PlayStation Plus aboneliğiniz devam ettiği sürece, kütüphaneye eklediğiniz oyunlara erişim sağlayabilmeniz mümkün olacak.

PlayStation Plus Collection içeriğinde bulunan oyunlar şu şekilde;

Birinci Parti Oyunlar

Üçüncü Parti Oyunlar

Exit mobile version