PlayStation PC Oyunları için PSN Hesabı Bağlantısı Yakın Olabilir

Bağlayan kullanıcıları ödüller de bekliyor gibi...

Görünüşe göre PlayStation PC oyunları için PSN hesabı bağlantısı yakın gibi. Hatta beraberinde çeşitli ödüller de kullanıcıların beğenisine sunulacak olabilir. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Spider-Man Remastered PC’de Sağlam Açılış Yaptı


Yakın bir zaman önce sizlerle paylaştığımız haberimizde de aktardığımız üzere, PlayStation sayfasında PC bölümü açılmıştı. Halihazırda Epic Games ve Steam mağazalarından da yayınlanmış olan oyunların yanı sıra, gelecekte çıkması beklenen oyunların da listelendiği sayfanın SSS kısmında da şu an için herhangi bir PlayStation Network hesabına ihtiyaç duymadığı belirtiliyordu. Haliyle Steam mağazasına gelen Microsoft oyunlarının belli başlı olanlarındakine benzer bir uygulamanın Sony Interactive Entertainment tarafından da hayata geçirilmesi bekleniyordu.

PSN-1-768x403

PlayStation PC Oyunları için PSN Hesabı Bağlantısı Yakın Olabilir

Yakın bir zaman önce tespit edilen bir detaya bakılırsa PC kullanıcıları, tahmin edilen kısa bir süre önce bir PlayStation Network hesabı da açmak durumunda kalacaklarmış gibi görünüyor.

Cuma günü Epic Games ve Steam mağazaları üzerinden PC kullanıcılarıyla da buluşan Marvel’s Spider-Man Remastered dosyalarında, ‘PSNAccountLinked’ ve ‘PSNLinkingEntitlements’ referanslarına denk gelinmiş. Yani Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcıların hesaplarını bir PlayStation Network hesabına bağlamalarına olanak tanınması planlanıyor gibi görünüyor.

Bunun şimdilik zorunlu olup olmayacağına dair bir bilgi bulunmuyor olsa da, ‘LevelCapExtras’ şeklindeki bir diğer referans da hesaplarını bağlayan kullanıcıların oyun içinde ödüllendirileceğine işaret ediyor. Muhtemelen de ilk olarak Marvel’s Spider-Man Remastered oyunu ile uygulamaya başlanacak. Geliştirici Insomniac Games tarafından test edilene veya planlanana göre, bu ödüllendirmelerin fazladan yetenek puanları ile yapılacağı yönünde bir tahmin var.

Eğer bu uygulama beklendiği gibi sonuçlanır ise, Sony Interactive Entertainment tarafından PC kullanıcıları ile buluşturulmuş Days Gone, Horizon: Zero Dawn – Complete Edition ve God of War’un yanı sıra gelecekte buluşturulacak olan Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, The Last of Us Part 1 ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales için de gündeme gelebilir.

Exit mobile version