PlayStation Ocak İndirimleri Kampanyası Başladı

Yeni kampanya başladı!

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile dijital mağazada PlayStation Ocak İndirimleri, bugün itibarıyla başladı. İki haftadan birazcık fazla sürecek olan kampanyaya dair detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi Başladı


Buradan erişim sağlayabileceğiniz sayfada, 6 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek olan kampanyanın kendi içinde En Çok Satanlar, Tüm Oyunlar, Sıcak Fırsatlar ve Çok Oyunculu Oyunlar olmak dörde ayrıldığını görebiliyoruz. Özel sürümleri ile oyunlar, indirilebilir içerikler, paketler dahil üç binden fazla seçenek kapsamında % 10 ile % 95 arasında değişen oranda indirimli fiyatların karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak, PlayStation Plus aboneleri için de ek indirimler söz konusu.

PlayStation Ocak İndirimleri Kampanyasını Kaçırmayın

Sayfada ilk dikkat çeken, yıla damgasını vuran bir diğer oyun olan Hogwarts Legacy. Hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 versiyonu % 50 oranında indirime girmiş olup, ayrı ayrı 399.50 TL ve 449.50 TL. Eğer PlayStation Plus Deluxe abonesiyseniz, deneme sürümünü oynayıp da sonrasında alıp almamaya karar verebilirsiniz.

God of War Ragnarök Geliştirilme Süreci Sona Erdi!

God of War Ragnarök de indirme girmiş olan bir başka oyun oluyor. PlayStation 4 sürümü % 43 indirimle 398.43 TL iken, hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 versiyonlarını barındıran sürüm ise 495.38 TL. Aynı şekilde bu oyun için de bir deneme sürümü mevcut.

Eğer P.T. benzeri bir korku oyunu arıyorsanız, Visage oyununu kaçırmayın. Hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 versiyonu ayrı ayrı % 50 indirim ile 314.50 TL’ye inmiş iken, PlayStation Plus abonesi olmanız durumunda ekstradan % 10 indirim hakkı elde edebiliyorsunuz.

Sizlere öncelikli olarak önerebileceğimiz bu oyunların dışında, elbette binlerce seçenek mevcut. Bunlardan bazıları ise şöyle;

PlayStation mağazasında ayrıca yarın itibarıyla sona erecek Yıl Sonu Fırsatları ve Modern Warfare III için % 30, UFC 5 için % 40 ve Hogwarts Legacy için % 50 indirimlerin olduğu diğer fırsatlara da göz atmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version