PlayStation Mağazasındaki Oyun Fiyatları da Artıyor

PlayStation mağazası kusur kalır mı hiç?

PlayStation mağazasındaki oyun fiyatları da yavaş yavaş yükselmeye başladı. Birinci parti PlayStation oyunları ve şu an için PlayStation 5 konsoluna özel olarak satışa sunulmuş Final Fantasy 16 dahil on iki oyunun fiyatı muazzam ölçüde etkilendi. Bu sayının zamanla artması bekleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam’deki PlayStation Oyunları Zamlandı (Güncel)


Bu zamana kadar olan fiyat artışları yetmezmiş gibi, Epic Games ve Steam mağazalarındaki Disney ve PlayStation tarafından yayınlananlara ek olarak Armored Core 6: Fires of the Rubicon, Dying Light ve Elden Ring oyunlarının zam haberlerini sizlerle paylaşmıştık. Bizleri üzen bu haberlerin ardından, şimdi de PlayStation mağazasından kötü haberlerimiz var.

Resident Evil 4 Remake'teki Köy Çatışması Erken Bitirilebiliyor

PlayStation Mağazasındaki Oyun Fiyatları da Uçuşa Geçti

Muhtemelen yaz indiriminin bitimi sonrasında pek çok oyuna zam gelecektir, ama şimdilik Atomic Heart, Days Gone, Final Fantasy 16, Marvel’s Spider-Man 2 ve Resident Evil 4 dahil on bir oyuna yine muazzam boyutta zam geldi. Bahsi geçen oyunların güncel fiyatları şöyle:

Resident Evil 4

Atomic Heart

Final Fantasy 16

Days Gone

Street Fighter 6

Remnant II

Dark Souls: Remastered – 1099 TL

Dark Souls III

Kena: Bridge of Spirits

Saints Row

Wo Long: Fallen Dynasty

Marvel’s Spider-Man 2

Şu an için devam etmekte olan PlayStation Yaz İndirimi 2023 kampanyası, 3 Ağustos 2023 Perşembe günü sona erecek. Bu kampanyanın ardından, Hogwarts Legacy, God of War Ragnarök, The Last of Us Part 1, Horizon: Forbidden West, Gotham Knights, Dead Spance ve son dönemde çıkmış olan daha birçok oyunun fiyatının yükseldiğine şahit olabiliriz.

Exit mobile version