PlayStation Mağazasında Yeni İndirimler Başladı

Dört yüzden fazla seçenek sizi bekliyor...

Sony Interactive Entertainment tarafından bu hafta itibarıyla PlayStation mağazasında yeni indirimler başlatıldı. İki hafta kadar sürecek indirimler, bilhassa PlayStation Plus aboneleri için büyük avantaj sağlayacak. Peki hangi oyunlar ne kadar indirime girdi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Şubat 2023 Oyunları Sızdırıldı


PlayStation Mağazasında Yeni İndirimler Neler Sunuyor?

Sayfasına buradan ulaşabileceğiniz PlayStation Plus için İki Kat İndirimler, 2 Mart 2023 Perşembe günü sona erecek. Tam ve Premium sürüm oyunlar, oyun paketleri, eklentiler ve daha pek çok şey kapsamında, PlayStation Plus abonesi olmayan kullanıcılar için % 10 ile % 45 arasında değişen oranda indirimler söz konusu oluyor. Aboneler için ise ekstradan indirimler söz konusu olduğu için, % 45’lik oran % 80 seviyesine kadar çıkabiliyor.

maxresdefault-soh

Mesela The Last of Us Part II % 38 indirim ile 247.38 TL gibi bir fiyata alınabiliyor. PlayStation Plus aboneleri için bu fiyat, % 76 oranında düşüyor.

Eğer henüz Alan Wake Remastered sahibi değilseniz, % 28 indirim ile 157.68 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ücretli abonelik servisinde bu fiyat, % 56 indirimle 96.36 TL

Korku türü oyunları seviyorsanız, % 30 indirimle 244.30 TL’ye satılan Song of Horror’ı kaçırmayın. PlayStation Plus abonesi olmanız durumunda ise ödeyeceğiniz rakam, % 60 indirimle 139.60 TL

Bu oyunların haricinde, kampanya kapsamında fiyatı düşen diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version