PlayStation Eleştirmenlerin Seçimi İndirimi Başladı

Sony oyunculara yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor...

Eğer PlayStation konsolunuza yeni bir oyun alma arayışındaysanız, mağazada PlayStation Eleştirmenlerin Seçimi İndirimi adıyla yeni bir kampanyanın mevcut olduğunu söyleyelim. İki hafta kadar sürecek olup, 15 Şubat 2024 Perşembe günü sıralarında sona erecek. Kampanyanın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Şubat 2024 Oyunları Duyuruldu


PlayStation Eleştirmenlerin Seçimi İndirimi Neler Sunuyor?

Kampanya süresince, standart ve özel sürüm oyunlardan, eklentilerden, sezon biletlerinden ve çok daha fazlasından oluşan üç yüz otuzdan fazla seçenekte % 20 ile % 95 arasında değişen fiyat düşüşlerinin söz konusu olduğunu söyleyebiliriz.

Buradan ulaşabileceğiniz sayfada dikkat çekenlerden ilki, % 95 oranında indirime giren Star Wars: Squadrons oluyor. Her ne kadar oyun EA Play servisine dahil olsa da, eğer kütüphanenizde dursun isterseniz 13.95 TL karşılığında satın alabiliyorsunuz.

Mass Effect Legendary Edition Steam Fiyatı Düştü!

Önerebileceğimiz bir diğer oyun ise Mass Effect Legendary Edition. Yine % 80 indirim ile 140 TL’ye satın alınabilen üçleme paketinde, BioWare tarafından geliştirilmiş olan Mass Effect, Mas Effect 2 ve Mass Effect 3 bulunuyor. Bu paketin de EA Play servisine dahil olduğunu söyleyelim.

Eğer arkadaşlarınız ile oynamalık bir oyun arıyorsanız, Back 4 Blood da % 85 indirimle 194.85 TL’ye düştüğünü söyleyelim. Bu oyunun PS Plus Extra kütüphanesine ekli olduğunu da belirtelim.

Bu oyunların dışında, tercih edebileceğiniz diğer oyunlar ve indirimli fiyatları ise şöyle:

Eleştirmenlerin Seçimi kampanyası haricinde, Remnant 2 için % 40 indirimin söz konusu olduğu Haftanın Fırsatı ve Sıcak Fırsatların da dijital mağazada sizi beklediğini söyleyelim.

Exit mobile version