PlayStation Days of Play İndirimleri Başladı

Altı yüzden fazla seçenek bizleri bekliyor!

PlayStation Days of Play indirimleri ile dijital mağazada yeni bir kampanya dönemi daha başladı. Bugün itibarıyla başlayan ve iki hafta kadar sürecek olan dönemde hangi oyunlar karşımıza çıkıyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Network PC Platformuna da Gelecek


PlayStation Days of Play Fırsatını Kaçırmayın!

9 Haziran 2022 tarihinde sona erecek kampanyanın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Kendi içinde Sıcak Fırsatlar, En Çok Satanlar, Çok oyunculu oyunlar ve Oyunlarınızı genişletin adı altında dört farklı kategoriye ayrıldığını ve tam ve Premium sürüm oyunlardan oyun paketlerine, eklentilerden sezon biletlerine kadar uzanan altı yüz seksenden fazla seçenekte % 20 ile % 95 arasında değişen oranda indirimlerin bizleri beklediğini görebiliyoruz. Eğer PlayStation Plus aboneliğiniz varsa, fazladan % 5 ile % 10 arasında değişen ek indirim hakkı da söz konusu oluyor.

Bu yılın başlarında PlayStation 5 için de çıkmış olan Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, % 40 indirim ile 263.40 TL karşılığında satın alınabiliyor. Bu paketin içeriğinde Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: Kayıp Miras oyunlarının olduğunu söyleyelim.

Bir diğer dikkat çeken oyun ise Crysis Remastered. % 60 indirim ile 114 TL. Ancak bunu pas geçip, % 35 indirim ile 308.75 TL’ye satılan Crysis Remastered Trilogy’yi de tercih edebilirsiniz. Böyle yapmanız durumunda, her üç oyuna 102.25 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Belirli bir süreliğine PlayStation 5 konsoluna özel olacak DEATHLOOP da tercih edilebilir oyunlar arasında yer alıyor. % 60 indirim ile 239.60 TL karşılığında satın alınabiliyor. Deluxe sürüm ise % 50 indirim ile 319.50 TL seviyesine inmiş.

Kampanya kapsamında göze takılan diğer bazı oyunlar ise şöyle;

PlayStation Days of Play RDR 2

Exit mobile version