PlayStation Cadılar Bayramı Kampanyası 2021 Başladı

Bu defa menümüzde birçok kaliteli oyun bulunuyor.

PlayStation Cadılar Bayramı Kampanyası 2021 Başladı

Epic Games Store sonrasında, Sony tarafında PlayStation Cadılar Bayramı Kampanyası 2021 indirimi başladı. İki hafta kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın. Üç yüz fazla oyuna uygulanan indirimler ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2021


Eğer kütüphanenize yeni bir oyun veya oyunlar katmayı düşünüyorsanız, bu ara tam zamanı olduğunu söyleyebiliriz. Yıl boyunca beklediğimiz Cadılar Bayramı dönemine iyiden iyiye girdik ve haliyle indirimler de peşi sıra dijital mağazalarda aktif olmaya başladılar.

Dün sizlerle haberini paylaştığımız Epic Games Store kampanyası sonrasında şimdi de PlayStation mağazasında Cadılar Bayramı kampanyası başladı.

PlayStation Cadılar Bayramı Kampanyası 2021 Detayları

4 Kasım 2021 tarihinde sona erecek olan kampanya sayfasına baktığımızda, birçok kaliteli oyunun % 20 ile % 86 arasında değişen oranda indirimler ile alınabilir seviyeye düştüğünü görebiliyoruz. Eğer PlayStation Plus aboneliğiniz var ise % 95’e kadar çıkabiliyor.

İlk göze çarpan oyun ise DOOM Eternal Deluxe Edition oluyor. 2016 yılında çıkan DOOM için devam niteliğinde geliştirilmiş olan DOOM Eternal’ın bu sürümünü % 67 indirim ile 187.77 TL’ye satın alabilirsiniz.

Eğer Bloober Team oyunlarından hoşlanıyorsanız, The Medium’dan önce çıkan Blair Witch % 70 indirimle 77.70 TL’ye satılıyor. Aynı isimli filmin baz alınarak geliştirildiği oyun, 1996 yılının Maryland eyaletinde geçiyor ve Burkittsville kasabasında kaybolan küçük bir çocuğu bulmaya çalışıyorduk.

P.T. demosundan esinlenilerek geliştirilen Visage da bir diğer tercihiniz olabilir. Korkuyu iliklerinize kadar hissedeceğiniz oyuna, % 35 indirimle 161.85 TL ödeyerek kütüphanenizde yer verebilirsiniz.

Kampanya sayfasında dikkat çeken diğer oyunlar ise şöyle sıralanıyorlar:

Exit mobile version