PlayStation Cadılar Bayramı İndirimleri Başladı

Yeni kampanya, yeni fırsatlar...

Eğer istek listenizde almak için fırsat kolladığınız oyun veya oyunlar varsa, PlayStation Cadılar Bayramı indirimleri başladı. Mağazaya bir göz atın isterseniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Temel Seçimler İndirimleri Başladı


3 Kasım 2022 Perşembe günü TSİ 02:59 sıralarında sona erecek olan indirimlerin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Tam ve Premium sürüm oyunlar, eklentiler ve paketler dahil iki yüz elliden fazla seçenekte % 20 ile % 90 arasında değişen indirimler söz konusu iken, PlayStation Plus abonesiyseniz ek olarak seçili oyunlarda % 5 ile % 10 arasında indirim hakkınızın olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

ANidXexZzhCUkBQqVKgQ8W-1200-80

PlayStation Cadılar Bayramı İndirimleri Neler Sunuyor?

Eğer The Dark Pictures Anthology serisini sevdiyseniz, House of Ashes % 50 indirim ile 129.50 TL’ye satın alınabiliyor. İlk sezonun sondan bir oyununu, Movie Night ve Shared Story modları ile arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz. Man of Medan ve Little Hope’un da bulunduğu Triple Pack ise % 40 indirim ile 317.40 TL.

Mortal Kombat 11 Ultimate ve Injustice 2 Legendary Edition oyunlarının bir arada bulunduğu paket, % 75 indirim ile 238 TL.

Eğer Silent Hills demosunu beğenmişseniz, onun ayarında diyebileceğimiz Visage da % 45 indirim ile 136.95 TL gibi fiyata inmiş durumda.

Size öncelikli olarak önerebileceğimiz bu oyunların dışında, dikkat çeken diğer bazı oyunları ise aşağıya liste halinde bırakalım:

Exit mobile version