PlayStation Black Friday İndirimleri Başladı!

Beklenen gün, sonunda geldi...

Cadılar Bayramı sonrasında, oyuncular olarak beklediğimiz bir başka indirim dönemi de başladı. Ubisoft ve Xbox mağazalarının ardından, PlayStation Black Friday indirimleri için düğmeye basıldı. A Plague Tale: Requiem, Gotham Knights ve The Last of Us Part 1 dahil yakın bir zaman önce çıkmış olan oyunlarda da fiyat düşüşlerinin yaşandığı kampanya sayfasına göz atmayı unutmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Efsane Cuma İndirimi Başladı!


PlayStation Black Friday İndirimlerini Kaçırmayın

Kendi içinde En Çok Satanlar, Sıcak Fırsatlar, Çok Oyunculu Oyunlar ve Oyunlarınızı Genişletin olmak üzere dört farklı kategoriye ayrılmış olan PlayStation Black Friday indirimleri, 29 Kasım 2022 Salı günü sona erecek. Standart ve özel sürüm oyunlar, oyun paketleri, eklentiler ve daha birçok şey kapsamında beş yüz seksenden fazla seçenekte % 20 ile % 90 arasında değişen oranda fiyat düşüşleri söz konusu. Eğer PlayStation Plus abonesiyseniz, en az % 5 ve en fazla % 10 ek indirim hakkınız da oluyor.

Sayfada dikkat çeken ilk oyunun The Last of Us Part 2 olduğunu söyleyebiliriz. Standart sürümü % 75 indirim ile 99.75 TL iken, Deluxe sürümü ise % 60 indirim ile 175.60 TL.

1400x788gta-trilogy-black-friday

Eğer Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition paketi için fırsat kolluyorduysanız, sizin için uygun bir fırsat doğmuş olabilir. Öyle ki % 50 indirim ile 264.50 TL karşılığında satın alınabiliyor. Bununla birlikte, Vice City oyununun Deluxe planına dahil olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Şimdilik son Hideo Kojima oyunu olan Death Stranding Director’s Cut da % 60 indirim ile 175.60 TL’ye düşmüş durumda. Premium sürümü ise % 50 indirim ile 264.50 TL.

Öncelikli olarak önerdiğimiz bu oyunların haricinde, sayfada dikkat çeken diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version