PlayStation Black Friday 2021 İndirimleri Başladı

Kendinize uygun bir şeyler bulabildiniz mi?

Bildiğiniz gibi oyun fiyatlarının cep yaktığı bu zamanda, yıl içerisinde düzenlenen indirim kampanyaları bir parça da olsa alımı kolaylaştırabiliyor. Biz oyuncular için bu dönemlerden bir tanesi daha geldi ve çattı. PlayStation Black Friday 2021 indirimleri bugün itibarıyla başladı.


İlginizi Çekebilir: Splinter Cell: Chaos Theory Ücretsiz Oldu!


Her yıl Kasım ayının son Cuma gününde kutlanan Black Friday kapsamında, gerek dijital gerekse de fiziksel mağazalarda çeşitli indirimler uygulanıyor. Firmaların stoklarını tüketebilmesini ve bu bağlamda müşterilerin de ürünlere uygun fiyattan sahip olabilmesini sağlayan bu indirim dönemi, bugün itibarıyla PlayStation mağazasında da başladı.

30 Kasım 2021 Salı günü TSİ 03:00 sıralarında son bulacak olup, % 20 ile % 90 arasında indirimlerin uygulandığı yeni kampanyanın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

PlayStation Black Friday FIFA 22

PlayStation Black Friday 2021 İndirimleri Neler Sunuyor?

Genel olarak baktığımızda, ‘Sıcak Fırsatlar’, ‘PS5 versiyonu dahildir’ ve ‘En Çok Satanlar’ olmak üzere kendi içinde üç kategoriye ayrılmış olduğunu görülür iken, göze çarpan ilk oyunlar ise şöyle sıralanıyorlar:

Eğer PlayStation Plus aboneliğiniz var ise, şu oyunlarda da ekstradan % 5 indirim hakkınızın olacağını söylemeden geçmeyelim:

Son olarak, yıllık PlayStation Plus aboneliği de indirime girmiş durumda. Öyle ki, normal fiyatı 240 TL iken % 33 indirim ile 160 TL ödeyerek yeni alabilir veya mevcut aboneliğinizi uzatabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın deriz.

Exit mobile version