PlayStation 5 Yeni Resmi Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Yeni nesil konsola 11 Haziran'da ilk bakışımızı atacağız.

PlayStation 5’in 4 Haziran’da gerçekleştirilmesi planlanan etkinliği ertelenmiş ve Sony yeni tarih hakkında bir açıklamada bulunmamıştı. Şimdiyse yeni tanıtım tarihi en sonunda Sony PlayStation tarafından resmi olarak açıklandı. Peki sunum esnasında bizi neler bekliyor? Yeni nesil konsolun ilk parti oyunlarını görebilecek miyiz? İşte PlayStation 5 yeni resmi tanıtım tarihi ve detayları!


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Oyun Geliştirmenin Maliyeti Biraz Daha Yüksek Olacak!


PlayStation 5 Resmi Tanıtım Tarihi

PlayStation 5 tanıtım tarihi en sonunda Sony PlayStation tarafından resmi olarak açıklandı. Sony, PlayStation 5 sunumunun 11 Haziran TSİ 23:00’da düzenleneceğini takipçileriyle paylaştı. Yaklaşık bir saat uzunluğunda olacak olan yayın YouTube ve Twitch üzerinde canlı olarak takip edilebilecek. Peki sunumda neler göreceğiz?

Paylaşılan ekran görüntüsünden de anlaşılacağı üzere PS5 çıktıktan sonra oynayacağımız oyunlara ilk bakış atma şansına erişeceğiz. Son olarak 11 Haziran’da gerçekleştirilecek sunum sadece bir başlangıç olacak. Sony konsol hakkında yen detayları gelecek aylarda da paylaşmaya devam edecek.

Henüz tasarımı görüp göremeyeceğimiz belli değil. Bakalım sunum esnasında bizleri neler bekliyor olacak? Sunum neden ertelendi? Merakla beklenen yeni nesil konsol PS5, 4 Haziran’da gerçekleştirilecek sunum ile beraber bizlerin beğenisine sunulacaktı. Sony tarafından alınan ani karar neticesinde maalesef etkinlik ertelendi.

PlayStation 5

Sony konu hakkında “4 Haziran tarihindeki PlayStation 5 etkinliğini erteleme kararı aldık. Dünya genelindeki oyuncuların PS5 oyunlarını heyecanla beklediğini biliyoruz ancak bugünlerin kutlama zamanı olmadığını düşünüyor ve daha önemli seslerin duyulması için geride duruyoruz.” açıklamasında bulunmuştu.

ABD özelinde oldukça önemli şeyler yaşanmakta ve bu şartlar altında Sony etkinliği gerçekleştirmenin pek uygun olmadığı düşüncesinde. PS5’in açıklanan resmi teknik detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

PS5 Teknik Özellikler


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni nesil konsolun tanıtılacağı etkinlikte hangi oyunları görmek isterdiniz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

 

Exit mobile version