PlayStation 5 (PS5) Çıkacak Oyunlar Listesi – 2022

PS5 çıkacak oyunlar listesi ger geçen gün büyümeye devam ediyor!

PlayStation 5 PS5 Çıkacak Oyunlar Listesi

Sony tarafından 2020 yılının Kasım ayı içerisinde satışa sunulan PlayStation 5 biz oyuncuları epey bir heyecanlandırıyor. Yedi sene sonra farklı bir konsola, daha iyi grafiklere ve yeni maceralara kavuşmaya başlayacak olmanın mutluluğu hepimizi sarmış durumda. İşte Sony PlayStation 5 için bu yıl çıkması beklenen oyunların listesi!

PS5 Çıkacak Oyunlar Listesi (Tam Liste)

Bildiğiniz gibi geride bıraktığımız 2021, bol bol erteleme haberleriyle karşılaştığımız bir yıl olmuştu. Haliyle bu yılın epey dolu dolu geçmesi bekleniyor. En yoğun geçecek olan ay ise şimdilik Şubat ayı gibi görünüyor. Peki bu yıl hangi oyunlar ile karşılaşacağız?

Turuncu Levye olarak sizler için PlayStation 5 oyunlarını hem platforma özel hem de bu platform için de çıkacak şekilde ay ay ve çıkış tarihi netleşmemiş olarak bir liste halinde sıraladık. Bakalım bu yıl Sony konsoluna sahip olanları hangi oyunlar bekliyor?

Ocak

Şubat

Mart

Nisan

Mayıs

Ağustos

Çıkış Tarihi Netleşmemiş Olanlar

 


Resmi Site: PlayStation 5 Resmi Sitesi Açıldı


Bu sayede sizler için hazırladığımız listenin de sonuna geldik. Peki ya siz PS5 alacak mısınız? Çıksa ilk önce bu oyunlardan hangisini alırsınız? Düşüncelerinizi hemen aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Exit mobile version