PlayStation 5 Pro Oyunları Hakkında Detaylar

4K 60 FPS bekleyenleri memnun edecekmiş gibi görünüyor...

Tom Henderson tarafından Insider Gaming üzerinden yayınlanan yeni rapor ile PlayStation 5 Pro oyunları hakkındaki ilk detaylar ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Yeni PlayStation 5 Pro Detayları Sızdırıldı


Son dönemde daha çok sızıntı bilgiler ile karşımıza çıkmaya devam eden PlayStation 5 Pro için beklenen duyuru yakın gibi görünüyor. Şimdilik Sony resmi olarak ağzına almamış olsa da, GTA 6 çıkışı öncesinde satışa sunulacakmış gibi görünüyor.

PS5 Pro Özellikleri Sızdırılmış Olabilir

Geçtiğimiz günlerde Moore’s Law Is Dead tarafından aktarılan detaylar ile gelişmiş modele ilişkin pek çok detay ortaya çıkmıştı. Şimdi de Tom Henderson, Insider Gaming üzerinden yayınladığı yeni rapor ile oyunların PlayStation 5 Pro versiyonlarına ilişkin bazı detaylar sundu.

PlayStation 5 Pro Oyunları Hangi Özelliklere Sahip Olacak?

Söylenene göre, bu oyunlar PS5 Pro Enhanced etiketine sahip olacakmış ve geliştiricilerin de oyunlarında bu etiketi kullanabilmek için bazı gereksinimleri karşılamaları gerekecekmiş. Öyle ki bu etikete sahip oyunlar, PSSSR (PlayStation Spektral Super Çözünürlük) ile 4K’ya kadar çözünürlük, daimi 60 FPS ve ışın izleme desteği ile karşımıza çıkacak. Işın izleme tarafında, ya bu teknoloji söz konusu oyuna entegre edileceği ya da halihazırda sunulan ışın izleme desteği geliştirileceği söyleniyor.

Insider Gaming sitesine gönderilen belgede, gelişmiş modelin standart modele göre % 67 daha geniş ve % 45 daha hızlı bir grafik işlemci birimine ve % 28 daha hızlı bir belleğe sahip olacakmış.

Exit mobile version