PlayStation 5 Pro Öncesinde Yeni Sony Donanımı Görebiliriz

Tom Henderson'dan ilginç bilgiler...

Görünüşe göre, Playstation 5 Pro öncesinde yeni Sony donanımı görebiliriz. Ancak bunun ne çeşit bir donanım olacağı belli değil. Bakalım bizi bir süre önce söylentilerini duyduğumuz yeni bir el konsolu mu bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni PlayStation 5 Modeli Nisan veya Eylül’de Gelebilir


Bildiğiniz gibi bir süredir ortalıkta dolanan PlayStation 5 Pro modeli söylentileri var. Aslında sadece bu değil, disk sürücüsü çıkarılabilir bir modelin de varlığından haberdarız. Hatta bunun, standart PlayStation 5’in yerini alabileceği de söyleniyor. Ne var ki şu an için Sony tarafından yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor.

PlayStation 5 Pro Öncesinde Yeni Sony Donanımı Geliyor Olabilir

Daha önceden kim söylentiler PlayStation 5 Pro ile bu ay içerisinde tanışacağımıza işaret edilmiş olsa da, Tom Henderson ise Pro veya Slim modellerinin olmayacağını ve ‘gen 2’ olarak nitelendirilen ve çıkarılabilir disk sürücülü olduğu düşünülen modelin Eylül ayında satışa sunulacağına işaret etmişti. Yakın bir zaman önce Youtube kanalı üzerinden yeni bir canlı yayın gerçekleştiren Henderson, “Bu konuda daha ayrıntılı bilgi verebileceğim ancak Pro’dan önce piyasaya sürülecek yeni bir Sony donanımı da var.” diyerek PlayStation 5 Pro öncesinde yeni bir donanımın satışa sunulabileceğini dile getirdi. Buna ek olarak bahsi geçen Sony donanımı ve mevcut nesil konsolun olası fiyat düşüşü hakkında daha fazla şey söyleyen Henderson, bu donanımın sözünü ederken ‘PlayStation’ demiyor.

sony-playstation-esportimes

Paylaşımına daha sonradan Twitter üzerinden de devam ünlü gazeteci, bu yeni donanımın henüz rapor edilmediğini de sözlerine ekledi. Kendisi aynı zamanda Sony tarafından yeni donanımın duyurulmasının rekabete etkisini görmenin ilginç olacağını da dile getirmiş.

İddialar gerçeğe dönüşürse gerçekten ilginç bir gelecek bizleri bekliyor ve Hendeson bizi meraklandırdı. Henderson şu ana kadar Sony’nin çıkarılabilir disk sürücülü yeni bir modelin yanı sıra PS5 Pro modelini de duyuracağını söyledi. Buna ek olarak sızıntıların sahibi Henderson, Sony’nin PlayStation Earbuds ve yeni bir PlayStation kulaklık serisi üzerinde çalıştığını da iddia etti. Tüm bunlar henüz Sony tarafından henüz doğrulanmadı.

Exit mobile version