PlayStation 5 mi Xbox Series X mi? (Anket) – 2020

Oyun sektöründe kartlar yeniden dağıtılıyor..

PlayStation 5 mi Xbox Series X mi? 2020

Bildiğiniz üzere bu sene birbirine oldukça yakın tarihlerde iki yeni oyun konsolu ile karşılaşacağız. Sony tarafında PlayStation 5 ve de tabii ki Microsoft tarafında Xbox Series X oyuncuların kafasını karıştırmak noktasında bekleneni sunacak gibi gözüküyor. Peki sizce PlayStation 5 mi Xbox Series X mi? Hadi ankete katılın!


Benzer İçerik: Sony PlayStation 5 Fiyatı Ne Kadar Olacak? (Anket)


PlayStation 5 mi Xbox Series X mi? Tercihinizi Yapın!

Evet, şu aşamada bu soruyu sormak için oldukça erken. Ancak eldeki verileri göz önüne aldığımızda aslında her iki modelin de hemen hemen hangi özellikler ile geleceğini, oyunculara neler sunacağını ve hangi noktalarda avantajlar sağlayacağını biliyor gibiyiz.

Şayet siz bilmediğinizi düşünüyorsanız PlayStation 5 detayları için buraya ve Xbox Series X detayları için buraya tıklayarak konuyla ilgili oluşturduğumuz içeriklere ulaşabilirsiniz. Bu yazılarda merak ettiğiniz pek çok detay bulunuyor.

Şimdi geldik asıl can alıcı noktaya. Sizce bu iki konsoldan hangisi daha alınabilir bir yapıya sahip olacak? Ya da sizin hemen şu aşamada birini seçebilme hakkınız olsa hangisini seçersiniz? Bu soruya yanıt vermeniz için sizi hemen aşağıda bulunan anketimize bekliyoruz.

Seçimini yaptığına göre yaptığın seçimin nedeninden bize bahsetmek isteyebilirsin. Peki sen hangi oyun konsolunu seçtin? Bu seçimin sırasında ön planda tuttuğun etmenler hangileriydi? Hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlar ile görüşlerini paylaşabilirsin!

Exit mobile version