Playstation 5 Kutu İçeriği Belli Oldu!

Kutunun içinde bizi neler bekliyor?

Sony, “Playstation 5 Showcase” etkinliğinin hemen ardından Playstation 5 hakkında yeni bilgileri oyuncular ile paylaştı. Etkinlikte oyunların yanı sıra Playstation 5’in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Etkinlikten sonra Playstation 5 Kutu İçeriği Belli Oldu!


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5’e 80.000 TL Vermek İster Misiniz?


Playstation 5 Kutu İçeriği Belli Oldu!

PS5 Kutu İçeriği-2

Yeni nesil konsolların çıkmasına az bir süre kala yeni konsollar hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Sony’nin en son etkinliğinden sonra yeni konsollar hakkında neredeyse her bilgiye sahip olduğumuzu söyleyebiliriz. En çok spekülasyon yaratan konuların başında  fiyat ve çıkış tarihi vardı.

Sony, Playstation 5 Showcase etkinliği ile Playstation 5’in çıkış tarihi ve fiyatına dahil tüm detayları tanıtım yayınında oyuncular ile paylaştı;

PS5’in Dijital versiyonu ABD’de 399 dolardan satışa sunulacak. CD takabileceğimiz standart versiyonu ise 499 dolarlık fiyatı ile raflardaki yerini alacak. Tabi ki bu fiyatlar yurt dışı fiyatları olduğunu söylemeden geçmeyelim. Güncel kur ile vergiyi fiyata dahil ettiğimizde Playstation 5’in digital versiyonunun 6500 Lira, Playstation 5 Standart versiyonunun ise 7500-8000 lira bandında olmasını bekliyoruz.

Playstation 5 Kutu İçeriği Ve Kutusu Nasıl Olacak?

PS5 kutu görselleri paylaşıldı. İki farklı versiyon olarak gelecek Playstation 5’in iki versiyonunda kutularının rengi farklı. Dijital versiyonun kutusu siyah iken standart versiyonun kutusunun rengi beyaz. PS5’in büyük bir cihaz olduğunu düşünürsek, kutunun da bir hayli büyük olacağını tahmin edebiliriz.

Playstation 5 Kutu içeriği;

Playstation 5, ABD, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore’de 12 Kasım tarihinde çıkacak. Dünyanın geri kalanı 19 Kasım tarihde konsol ile buluşacak. Ülkemize tedarik nasıl olacak henüz bir açıklama olmasa da 19 Kasım tarihinde ülkemizde konsol satışa çıkacak.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Playstation 5 için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version