İşte En Az PlayStation 5 Kadar Çirkin PC’ler!

Satın almak için beklemenize de gerek yok..

Bulunduğumuz noktada PlayStation 5 tasarımı ile ilgili birbirine zıt pek çok fikir bulunuyor. Tasarım hakkında söyleyebilecek pek çok şey olsa da en azından sıkıcı, düz renkli bir kutu değil. Yine de tasarım facialarının yalnızca oyun konsollarına özgü olmadığını bilmek gerekiyor. Sizler için en az PlayStation 5 kadar çirkin PC’leri derledik!


İlginizi Çekebilir: Görmeden Önce Ölmeniz Gereken En Kötü PlayStation 4 Oyunları!


Birbirinden Çirkin Tasarımlara Sahip Oyun Kasaları!

Gelişen teknoloji ile bilgisayarlar ve oyun konsolları arasındaki çizgi bulanıklaşmaya devam ettikçe hava akışına dayanan tasarım ilkeleri de büyük ölçüde benzerlik gösteriyor. Nitekim PlayStation 5 gerçekten güçlü bir oyun konsolu olacak ve onu serin tutmak için bazı bileşenlere ihtiyaç var. Bu gücü de hesaba katarak PlayStation 5’in kasası eskisinden daha büyük ve daha garip bir şekle sahip.

En Az PlayStation 5 Kadar Çirkin PC'ler

Öte taraftan aynı mantık, oyun oynamak için aldığınız cafcaflı oyun kasaları için de geçerli. Ben de sizler için PlayStation 5’ten aylar önce satın alabileceğiniz ve en az PlayStation 5 kadar çirkin olan oyun kasalarını derledim.

Acer Predator Orion 3000

Yurt Dışı Fiyatı: 1,900 Dolar (Başlangıç Fiyatı)

Yurt İçi Fiyatı: Ülkemizde Satışta Değil

Bu listeye iri metal görünümlü ancak çoğunlukla plastik malzemeden oluşan Acer Predator Orion 3000 ile başlayabiliriz. Yan paneli çıkardığınızda Intel Core i7 – 9700K işlemci, Nvidia GeForce RTX 2080 grafik işlemci, 16 GB DDR4 RAM, 1 TB HDD ve 256 GB NVME SSD ile karşılaşıyoruz. Tüm bu gücü ile birlikte Orion 3000 mükemmel oyun deneyimine hazırdır ve sadece oyundan daha fazlasını yapabilmenize olanak sunar.

Önceden yüklü gelen Windows 10 Home ile birlikte film indirebilir, video düzenleyebilir ya da üç boyutlu tasarımlar oluşturabilirsiniz. Öte taraftan bir tane satın almak için yüksek fiyatlar ödemeniz gerekir. Modüler olduğundan bahsetmiyorum. Yani istediğiniz bileşenleri yetersiz geldiği durumlarda değiştirebilir ya da yükseltebilirsiniz.

Alianware Aurora R11

Yurt Dışı Fiyatı: 950 Dolar (Başlangıç Fiyatı)

Yurt İçi Fiyatı: Ülkemizde Satışta Değil

İşte! PlayStation 5’in tanıtımından sonra ‘Bu neye benziyor ya?’ diye düşünmemin ardından aklıma gelen cihaz! (Tabii beyazını da görmeniz gerekiyor) Doğrusu bir HP Omen X Cube kadar çirkin değil. Yine de anlamsız bir tasarımının bulunduğunu söylememiz gerekiyor.

Çeşitli konfigürasyon seçenekleri ile gelen modelin baz paketinde Intel Core i5 – 10400F işlemci, Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER ekran kartı, 8 GB 2933MHz DDR4 RAM ve 1 TB 7200 RPM HDD yer alıyor. Bununla birlikte sipariş sırasında neredeyse sınırsız seçeneklerin olduğunu söyleyebilirim.

Skytech Archangel

Yurt Dışı Fiyatı: 1,400 Dolar (Başlangıç Fiyatı)

Yurt İçi Fiyatı: Ülkemizde Satışta Değil

Şimdi gözlerinizi kapatın ve masanızda yer almasını istediğiniz ideal oyun kasasını gözünüzde canlandırın, nasıl olmasını isterdiniz? Eğer cevabınız parlak ve gürültülü ise Skytech Archangel ile tanışmanızı istiyoruz. RGB ile süslenen bu kasada fanlardan soğutucuya, gövdeden iç kaplamaya kadar her şey renkli ışıklarla süslüdür.

Bu kasa Ryzen 3700X ile geliyor ve seçimlere bağlı olarak RTX 2060 Super, RTX 2070 Super ya da RTX 2080 Super ekran kartı seçenekleri sunuyor. Tabii bu cihazda da gerçekten geniş bir konfigürasyon seçeneği sunuluyor.


Peki siz bu liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce en çirkin tasarıma sahip oyun kasaları hangileri? Görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version