PlayStation 5 İlk Reklam Videosu!

Ekmek banmak serbest mi?

PlayStation 5

Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 ‘in ilk reklam filmini ‘Play Has No Limits’ (Oyunun Limiti Yok) sloganıyla paylaştı. Video DualSense kontrolcüsünün özelliklerine odaklanıyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: 2020 Yılında PlayStation 5 Almamak İçin 5 Neden!


PlayStation 5 İlk Reklam Filmi Yayında

Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5’in ilk reklam filmini ‘Play Has No Limits’ (Oyunun Limiti Yok) sloganıyla paylaştı. Video 3D ses, dokunsal geri bildirim ve tetiklere dikkat çekiyor. Sony’nin bu yıl sonuna doğru resmi olarak piyasaya sürmeyi planladığı PlayStation 5 hakkında yeni detaylar paylaşılmaya devam ediliyor.

Geriye uyumluluk özelliğinden yenilenmiş yapay zeka desteğine kadar birçok özelliği içerisinde barındıran cihaz şimdiden oyuncuları heyecanlandırmış durumda. PlayStation 5, RDNA 2 mimarili 10.28 TFLOPs gücünde bir GPU, 8 çekirdekli 3.5GHz işlemci ve 16 GB GDDR6 bellek ile birlikte gelecek. Buna ek 825GB SSD ve NVMe SSD slotuna sahip olacak. Cihaz bilgisayarlarda yer alan tüm SSD’lerden daha hızlı bir bant genişliğine sahip olacak.

Konsolun 4K desteği vereceğini de gönül rahatlığı ile dile getirebiliriz. Peki ya geriye uyumluluk? Konsolun ilk çıkışına özel olarak 400+ PS4 oyununun oynanabilir olacak. Bu kapsamda cihazın geriye uyumluluk desteğine sahip olacağını belirtebiliriz. PlayStation 5 38 cm boyu ile son yılların en uzun konsolu olacak ve aynı zamanda gelmiş geçmiş en ağır konsollardan biri olacak. PlayStation 5’in ağırlığı 4.78 kg olarak listelenmiş durumda.

Cihazın tüm teknik detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.


İlginizi Çekebilir: PS5 DualSense İle İlgili Gözden Kaçan Detaylar!


Henüz yeni nesil konsolun çıkış fiyatı hakkında resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak önceki konsollardan bu yana ortaya çıkan enflasyona ya da artan performansa karşın konsolun 450 dolar ila 550 dolar fiyat aralığında satışa sunulması bekleniyor. PlayStation 5 bu yılın sonlarına doğru çıkışını gerçekleştirmiş olacak.

Peki ya siz paylaşılan video hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version