PlayStation 5 ile Özel Oyunların Açılış Sinematiği Değişecek!

Marvel Studios havası almadım değil...

PlayStation 5

Sony Interactive Entertainment, birinci parti stüdyoların geliştirdiği oyunların açılışında kullanacağı yeni logosunu duyurdu. PlayStation Studios logosu PlayStation 5 ile birlikte yayınlanacak ve yalnızca Sony’nin Worldwide Studios kuruluşu tarafından geliştirilen ve yönetilen oyunlarında gösterilecek. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Sony’den PlayStation 5 Çıkış Tarihi Açıklaması


PlayStation Studios Logosu ile Tanışın

Sony Interactive Entertainment, birinci parti stüdyoların geliştirdiği oyunların açılışında kullanacağı yeni logosu PlayStation Studios‘u duyurdu. PlayStation Studios logosu PS5 ile birlikte yayınlanacak ve yalnızca Sony’nin özel oyunlarında boy gösterecek. Logo; Uncharted, LittleBigPlanet, God of War, Ratchet and Clank, Horizon: Zero Dawn ve The Last of Us karakterlerini içeriyor.

Açılış logosunu merak eden takipçilerimiz aşağıda yer alan oynatıcıdan ilgili logoya göz atabilirler.

Sony Interactive Entertainment’ın kıdemli başkan yardımcısı ve küresel pazarlama başkanı Eric Lempel, “Bu konuda gerçekten heyecanlıyız. Son birkaç yılda, hatta son on yılda stüdyolarımızdan çıkan oyunların gücü her zamankinden daha güçlü. Tüm bu harika oyunları tek bir marka altında nasıl birleştirdiğimizi düşünüyoruz. Amacımız oyuncuların bu logoyu gördüğü zaman PlayStation’dan gelen oyunlardan bekledikleri sağlam, yenilikçi ve derin deneyimi hissetmelerini sağlamak.” açıklamasıyla özel oyunlara verdikleri önemi bir kez daha üstü kapalı yinelemiş oldu.

PlayStation 4’ün son özel oyunları The Last of Us Part 2 ve Ghost of Tsushima PlayStation Studios logosunu maalesef taşımayacak. Bunun sebebi her iki oyunun çoktan gold statüye ulaşmış olması. Ancak sonrasında yayınlanan bütün oyunlar yeni marka altında oyuncuların beğenisine sunulacak. PlayStation Studios markasına dahil olan stüdyolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Sony’nin Özel Oyun Politikasına Neler Oluyor? 


Peki ya siz PlayStation Studios logosunu nasıl buldunuz? Açıkçası ben biraz Marvel Studios havası almadım değil. Oldukça havalı durduğu bir gerçek. Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version