PlayStation 5 Dinlenme Modu Cihazı Kitliyor!

Ne yapacağız biz bu konsolla?

PlayStation 5

19 Kasım’da çıkışını gerçekleştirecek olan PS5, sorunları da beraberinde getirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün fan ve çökme problemleriyle tartışma yaratan yeni nesil konsol şimdi de dinlenme modu özelliği ile gündemde. PlayStation 5 paylaşılan detaylara göre, dinlenme modu içerisindeyken tamamen kendisini kapatıyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Çökme ve Fan Sesi Sorunlarıyla Gündemde!


PlayStation 5 Dinlenme Modu Özelliği Sorun Çıkartıyor

19 Kasım’da ülkemizde çıkışını gerçekleştirecek olan PS5, sorunları da beraberinde getiriyor. Konsol paylaşılan detaylara göre, dinlenme modu içerisindeyken tamamen kendisini kapatıyor. Çeşitli platformlar üzerinden şikayetlerini dile getiren oyuncular, dinlenme modunun çökmelere sebep olduğundan ve verilerin durduk yere bu hatadan dolayı silindiğinden bahsetmekte.

Henüz Sony kanadından söz konusu sorun hakkında resmi bir açıklama veya güncelleme gelmiş değil. Oyuncular bu hatadan ötürü cihazın tamamen kullanılamaz hale gelmesinden korkmakta.

PlayStation 5 Teknik Özellikler;

PlayStation 5 Kutu içeriği;

PlayStation 5, RDNA 2 mimarili 10.28 TFLOPs gücünde bir GPU, 8 çekirdekli 3.5GHz işlemci ve 16 GB GDDR6 bellek ile birlikte gelecek. Buna ek 825GB SSD ve NVMe SSD slotuna sahip olacak. Cihaz bilgisayarlarda yer alan tüm SSD’lerden daha hızlı bir bant genişliğine sahip olacak.

Konsolun 4K desteği vereceğini de gönül rahatlığı ile dile getirebiliriz. Peki ya geriye uyumluluk? Konsolun ilk çıkışına özel olarak 400+ PS4 oyununun oynanabilir olacak. Bu kapsamda cihazın geriye uyumluluk desteğine sahip olacağını belirtebiliriz. Konsol 38 cm boyu ile son yılların en uzun konsolu olacak ve aynı zamanda gelmiş geçmiş en ağır konsollardan biri olacak. PlayStation 5’in ağırlığıysa 4.78 kg.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version