PlayStation 5 Digital Mağazalarda Listelendi!

Ülkemizdeki pek çok kullanıcının merakla beklediği PlayStation 5 Digital, şu sıralar bazı teknoloji perakende mağazalarında listelenmeye başladı. Yeni model hakkında merak edilen detayları yazımızda bulabilirsiniz.


Ana Konu: Sony PS5 Ana Konu


PlayStation Türkiye tarafından 12 Kasım tarihinde satışa sunulacak PlayStation 5, uzun bir süredir stok sorunları ile mücadele ediyor. Şirket, bu modeli satışa sunarken disksiz sürümün 2021 yılında ülkemizde satışa sunulacağını belirtmişti.

PlayStation 5 Digital Ne Zaman Satışa Sunulacak?

2021 yılına giriş yapmamızla birlikte pek çok oyuncu da, yeni modelin ne zaman satışa sunulacağını ve ne kadar fiyata sahip olacağını merak etmeye başladı. Bu kapsamda iyi bir gelişme var.

PlayStation 5 Digital Mağazalarda Listelendi!

Vatan Bilgisayar, yeni modelin çok yakında satışa sunulacağını gösteren yeni bir listeleme yaptı. Şu aşamada yeni modelin ne zaman satışa sunulacağı ya da fiyatının ne kadar olacağını ne yazık ki bilmiyoruz.

Şimdi, kendi tahminlerimizden yola çıkalım.

İlave gümrük vergisinin düşmesi ile birlikte yeni modelin 5.000 TL ila 6.000 TL arasında bir yerlerde konumlanmasını bekliyorum. Öte taraftan modelin bu ay içerisinde satışa sunulacağını da düşünebiliriz.

Yine de bunları konuşmak için hala biraz erken.

Her halükarda bence disksiz sürümü satın almayın. Ülkemizde oyun fiyatları epey pahalı ve aldığınız dijital oyunları oynayıp ardından takaslama imkanınız bulunmayacak. Diskli sürüm, birkaç sene içerisinde sizi kara geçirecektir.


Peki siz bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu model ne zaman satışa sunulacak ve fiyatı ne kadar olacak? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version