PlayStation 5 Çıkış Tarihi Ertelenecek Mi?

Endişelenmeli miyiz?

Koronavirüsü gerginliği tüm hızıyla devam ediyor. Çin’de birçok markanın fabrikaları kapatması üzerine gözler yeni nesil konsolların planlanan çıkış tarihlerine çevrilmiş durumda. Sony cephesinden yapılan açıklamaya göre bu yılın sonlarına doğru oyuncular PlayStation 5 ile resmi olarak yeni nesile geçiş sağlamış olacak. Peki işler planlandığı gibi gidecek mi? PlayStation 5 çıkış tarihi ertelenecek mi?

Sony PlayStation‘dan bu konu hakkında resmi açıklama geldi. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 ve Xbox Series X Karşılaştırması!


PlayStation 5 Ertelenecek Mi? 

Çin’de birçok markanın fabrikaları kapatması üzerine gözler yeni nesil konsolların planlanan çıkış tarihlerine çevrilmiş durumda. Sony cephesinden yapılan açıklamaya göre bu yılın sonlarına doğru oyuncular PlayStation 5 ile resmi olarak yeni nesile geçiş sağlamış olacak.

Bloomberg’e röportaj veren Sony Interactive Entertainment sözcüsü, PlayStation 5‘in çıkış tarihi ile ilgili olarak herhangi bir ertelenmenin yaşanmayacağını dile getirdi. Daha öncesinde de Sony’nin PR ajansı ertelenmenin söz konusu olmadığı açıklamasını yapmıştı. Benzer bir açıklama aynı şekilde GameStop CEO’su George Sherman’dan da geldi.

PlayStation 5 Çıkış Tarihi Ertelenecek Mi? Buna ek olarak virüsün şirket için olası etkileri hakkında bazı açıklamalar yapıldı. Oyunların yapım sürecinde şimdilik bir sorun olmadığını belirten Sony Interactive Entertainment sözcüsü, çıkış tarihlerinde de ertelenmelerin yaşanmayacağının altını çizdi.

Cihazın tüm teknik detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version