PlayStation Yerine PC Tercih Etmek için 5 Neden!

Kılıçlar çekilsin, büyük bir savaş var..

PlayStation 4 Yerine PC Tercih Etmek için 5 Neden!

Yılların süregelen tartışmalarından birisi olan konsol mu yoksa bilgisayar mı sorusuna yeni bir yanıt arıyoruz. Eğer siz de seçim yapmakta zorlanıyorsanız, bu yazımızda “PlayStation 4 yerine PC tercih etmek için 5 neden” isimli makalemize göz atmanıza tavsiye ederim.


Kafa Karıştıran İçerik: PC Yerine PlayStation 4 Tercih Etmek için 5 Neden!


PlayStation Yerine PC Almak için 5 Neden!

Bu yazımızda bilgisayarların öne çıkan ve konsolları geride bırakan detaylarına daha yakından göz atacağız. Siz de bu listenin sonunda kararınızı daha net bir şekilde verebilme şansını elde etmiş olacaksınız. Eğer biraz daha detaylı bir kıyaslama istiyorsanız, hemen yukarıda verdiğimiz bağlantıdan tersi senaryoya da göz atabilirsiniz.

1- Bir yere bağlı kalmayın.

Evet, salona geçtiniz ve PS4 ile güzel bir oyun açıp keyfini çıkartmak istediniz. Tabii eğer televizyon başkası tarafından kullanılmıyorsa. Oyun bilgisayarları herhangi bir televizyona ya da (masaüstü hariç) monitöre ihtiyaç duymaz. İster yatakta, ister salonda ister mutfakta oynayın. Evet, özgürsünüz.

Buna ek olarak yalnızca ev içerisinde değil, evin dışarısında da bu özgürlüğe sahipsiniz.

2- Konsol oyunlarına para akıtmak mı? Bir daha düşünün.

Eğer bilgisayarınıza bir oyun indirmek istiyorsanız, genelde pek çok seçeneğiniz bulunur. Bir oyunun fiyatını pek çok platform üzerinden kıyaslama ya da ucuz erişim kodu sahibi olma şansına sahipsiniz. Öte tarafta ise tekel bir yapıya bürünmüş olan PlayStation Store bulunuyor. Fiyatları beğenmediniz mi? Yapacak bir şey yok.

3- Yalnızca oyun değil, her şey!

Söz konusu şey bilgisayar olduğunda yapabileceklerinizin hiçbir sınırı yok. Kritik programları çalıştırın, video montajlayın, tasarım yapın ya da yazılım öğrenirken kullanın. Ya da bunların hepsini boşverin ve bir PlayStation alın.

4- Gerçek grafiklerin neye benzediğini öğrenelim.

Pek çok PlayStation sahibinin kendisine kolay kolay itiraf edemediği detaylardan birisi de, PlayStation üzerinde alınan performansın, aslında oyunun gerçek performansı olmadığıdır. Eğer ortalamanın üstünde bir bilgisayara sahipseniz bir oyunu çok daha iyi şekilde oynayabilme şansına sahipsiniz.

5- Oyunlar ve oyunlar

Tamam, PlayStation ile birlikte sunulan gayet başarılı birkaç tane özel oyun var. Ancak bunların sayısının ne kadar olduğunu hepimiz biliyoruz. Buna karşın PlayStation sahiplerinin bilgisayarlarda bulunan ama PlayStation’da oynayamadığı kaç tane oyunun olduğunu saymamız biraz zor.


Çıkacak Oyunlar


Peki sizin bu savaştaki görüşleriniz neler? Hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version