PintiPanda’nın Youtube Kanalı Çalındı! (Güncel)

Ünlü yayıncının kanalı çalındı!

PintiPanda'nın Youtube Kanalı Çalındı!

GÜNCELLEME: PintiPanda, Twitter üzerinden yaptığı yeni paylaşım ile Youtube kanalını geri aldığını duyurdu. Kendisine geçmiş olsun diyor, benzer bir olayla bir kez daha karşılaşmamasını diliyoruz.

***

Son dönemde ünlü isimleri hedef almış olan bilgisayar korsanları tarafından şimdi de PintiPanda’nın Youtube kanalı çalındı. Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan ünlü yayıncı, takipçileri için uyarıda bulundu.


İlginizi Çekebilir: LG 240Hz OLED Oyun Monitörleri Geliyor


PintiPanda’nın Youtube Kanalı Bilgisayar Korsanları Tarafından Çalındı

Gerçek adı Afşar Tuna Akşen olan PintiPanda, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Youtube kanalının çalındığını duyurdu. Bilgisayar korsanları, 1.13 milyon abonesi olan Youtube kanalının profil resmini ve adını @Tesla-tv- olarak değiştirdiler.

Yaşanan olay sonrasında, daha önceden kaydedilen ve Elon Musk ile Twitter kurucusu Jack Dorsey’in yer aldığı bir canlı yayın kaydını yeniden oynatmaya başlanmıştı. Mevcut durumda ise Videolar kısmında yedi yıl önce yüklenmiş olan Don’t Starve Together ve Grim Fandango bölümleri var iken, Oynatma Listeleri kısmına baktığımızda da kanaldaki videoların esasen Liste Dışı olarak ayarlandığını ve Canlı kısmında ise sahte Elon Musk yayınların yapıldığını görebiliyoruz.

PintiPanda da Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile takipçilerini hiçbir şeye tıklamamaları konusunda uyarıyor.

Kanaldaki Elon Musk videoları, geçtiğimiz yaz popüler olmuş olan ünlü endüstriyel tasarımcı ve teknoloji girişimcisinin sahte Bitcoin dağıttığı videolar oluyor. Dolandırıcılar ise bu videolar ile Bitcoin dağıttıklarını iddia ediyor ve bu yolla da kripto cüzdanlarına erişiyor ve çalıyorlar. Yani kanaldaki videolardan kesinlikle uzak durmanızda fayda var.

PintiPanda Youtube kanalını geri aldığında, bizler de bu haberimizi güncelleyerek sizleri bilgilendireceğiz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version